Potpore za nasip sustavi u Wisconsinu

Mound sustavi mogu se koristiti na web stranice koje bi inače mogli biti neprikladni za septičku sustava , što ih čini vrlo privlačnim za ruralne kuće . Ugradnja i popravak mogu biti skupi , međutim , što je razlog zaštodržava Wisconsin daje potpore za nasip i septičke sustava . Pozadina

nasip i septičke sustava potpore financira kroz Grant Program Wisconsin fonda . Ovaj program daje novac za obnovu ili zamjenu nedostatku humaka ili septičkih jama . Iznos nadoknade utvrđuje se temelji na veličini i vrsti septičke sustava .
Zahtjevi

Da bi bili podobni za grant ,sustav mora , izgrađeni su prije srpnja 1 , 1978 , a ne javni sustav kanalizacije mora biti dostupan . Vlasnik također mora bitistanovnik Wisconsin i moraju živjeti na imovinu najmanje 51 posto ove godine . Prethodno izdavanje primatelji također nemaju pravo .
Kako se prijaviti

Ako ste se kvalificirali za dodjelu bespovratnih sredstava na temelju navedenih kriterija , idite na županijskom odjelu sanitarija . Oni će jednog djelatnika kako bi potvrdili svoj ​​humak sustava gradnje ili plan za popravak . Nakon provjere , oni će proslijediti prijavu za državnog ministarstva trgovine.

Kako Ukrasite krajolik sa stare cigle

Stara cigla , bilo preostalo od izgradnje ili spašen od rušenja projekta , možete pronaći novi život kao elemenata u dvorištu uređenje okoliša . Čak i stara cigla koja nije u najboljoj formi je korisna u određenim projektima . Koristite cigle iste bo

Více >