Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Ukupna Landscape Planning >> Content

Koje su različite vrste Krajobraz Rocka

? Stijene daju strukturu i definiciju pejzaža dizajna . Oni također mogu poslužiti funkciju , kao što odvodnju vode , ili pomoći u smanjenju potrošnje vode po xeriscaping . Odaberite kamenje na temelju vaših klimatskih , potrebama i krajobraznog ciljeva . To čak može uključivati ​​koristeći razne stijena kako bi se zadovoljile različite potrebe . River Rock

River Rock kamenje imaju glatku , uglađen izgled i često u rasponu boja od bež do crne. Oni su dodali upečatljiv upotpunjavanje upaljača vanjskih i suvremene domove poput štukatura i kućama sa puno prozora i stakla . Koristeći sve crno kamenje može stvoriti Zen - poput efekt . Kombinirajte s ukrasnih trava ili lišće u plavoj ili ljubičastoj obitelji stvoriti krevet ili granicu na kraju imovine ili na granični put . Tamnoputijim River Rock kamenje i napraviti dobar izbor za krajolikvodopada ili vode vrt igranog jer kamenje pomalo se kamuflirati u bazi vode .
Pea Gravel
< p > Ako vam je draže vrlo male veličine stijenu , graška šljunka jedobar izbor . Kamenje nisu sasvimveličine zrna graška , ali su zrna graška oblika i obično manji od šljunka . Grašak šljunak također ima glatku površinu , što mnogi ljudi smatraju vrlo privlačan . Kamenje su obično u različitim svjetlijih boja kao što ste mogli očekivati ​​da će naći na obalama mora . U stvari , neki ih nazivaju "beach parovi . " Bez obzira na ime koje koristite ih nazvati , oni suvrlo svestran izbor za kamenjem . Oni se koriste za krajobraznih granica i malim vrtovima koje ne zahtijevaju puno pokriće . Oni također dolaze u ruci postaviti unutar dna spremnika , ispod i oko kontejnera postavljenih na otvorenom pružiti odgovarajuću odvodnu za saksiji biljaka i cvijeća . Grašak šljunak je dovoljno lagan za korištenje oko cvijeće i lišće sade u zemlju .
Lava rock

lava rock jeizbor često koristi za krajobrazne opeke domova . Crvene boje lava stijene uklopiti u prilično dobro s tradicionalnim cigle kuće . Lava stijena također dolazi u sive i crne boje . Kamenje može pomoći u stvaranju granice za vrtove ispred kuće i oko cijelog opsega kuće . Lava rock je porozan i neke kuće jedobar izbor za korištenje u blizini downspouts naći i oko Padine stvoren za odvodnju . Ako koristite lava kamen oko nogostupa , što bi također trebali koristiti ivica materijal držati stijene na mjestu i spriječiti ih od toga da bude dirnut vjetra ili kiše .

Gromada
< p > Gromada napraviti veliku izjavu u uređenje okoliša . Oni stvaraju vizualni " sidro" da se definira područje krajobrazne i koncept dizajna . Ured parkovi često ih koristiti kao orijentir za navigaciju kupaca i posjetitelja . Za dom uređenje svrhe , ljestvica je važno . Boulder može bitinametljivi izbor za manji puno i zasjeniti cvijeće i lišće , alikamen može napraviti dramatične izjave i središnji element dizajna za veliku imovinu s puno površina ili rezidenciji koja se nalazi na kutu . Ti bi mogao nastaviti s ukupnom konceptu rock vrt i uključiti razne krajobraznog kamenja . U toplim krajevima , kao što su na jugozapadu , možete koristiti kamen u prednjem ili dvorištu . Dizajn može uključivati ​​kaktusa biljke, drugih sukulentnih biljaka i vrtne ukrase poput urni ili na otvorenom požara jama .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/overall-landscape-planning/1016094900.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.