Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Ukupna Landscape Planning >> Content

Vrste koristi za Hickory drva

Bija drvo jesvestran , ali jaka drva . Porijeklom iz Sjeverne Amerike , to listopadno drvo se uglavnom nalaze u južnim državama . Koristi za to uvelike variraju , a uključuju kuhinja , stolarija , glazbe i sporta . Svojstva ovog drveta rezultirati sporim sagorijevanjem i mirisne dima . Kad je napravio u proizvode , njegova tvrdoća pretvara u vrlo poželjan trajnost . Udaraljke

Bija jedrvo izbora za proizvođača batak . Bubnjanje je silovita i zahtijeva tvrdo drvo koje može izdržati ponavljanje hitova . Proizvođači ksilofon čekić također koristiti Bija za ručke .

Pušenje i roštiljanje

se pravilno koristi , Bija daje hranu , posebno meso, a dimi okus . Casual grillers stavite nekoliko komade izravno na žeravici , koja omogućuje brz pojačivač okusa . Pušenje je potrebno više vremena , a dim majstori mogu staviti Bija komada na preburned ugljen . Oni također mogu omotati komade u ventiliranom aluminijsku foliju i stavite ih na žaru. Pušenje prožima meso i tenderizes teške rezove , što je dobro.

Sportski pribor

pod parom , orah drvo ima idealne karakteristike za savijanje . Također posjeduje visoku savijanje i čvrstoće drobljenja dok suha , što jedobro drvo za više projekata . Također je otporan na visoke šoku , kao što su utjecaju baseball . Sporting Goods proizvođači također koriste Bija bi skije , golf klub osovine i laminati za teniske rekete .

Alati

čekić vjerojatno ima Bija drvo ručku . Bija je tvrd otpor udarnim snagu činidobar izbor za alatima kao što su čekići, pijucima i lopatama . Mekši šume ne može izdržati istu količinu pritiska kao možete Bija

parket

Hickory stabla generiraju dvije boje: .Jezgra stablo jecrvenkaste boje , dok je vanjski bjeljiku je bijela ili krem boje . Dual - boja i drvo je žilavost čine gadobrim izborom za tvrdo podnice u zamjenu za više tradicionalnih opcija podnice .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/overall-landscape-planning/1016094941.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.