Kako deprecirati asfaltiranom prilazu

vlasnik tvrtke može uzeti amortizaciju sa svojih poreza za asfaltirani prilaz stavio u kako bi poboljšali svoje objekte . Internal Revenue Service omogućuje temeljitu smjernice za utvrđivanje visine procjene , a slijedeći svoja pravilaproces postajestvar uključivanjem točne podatke u ispravnom obliku . Poreznog savjetnika za bilo konkretne informacije u vezi vašeg poslovanja . To je ono što vam je potrebno
prilazu financijske evidencije
Prikazati više uputa
prikupljanje informacija
1

zbrojiti osnovi, odnosno troškova, asfaltirani prilaz . Uključuju stavke kao što su geodetske troškove , pravne pristojbe i osiguranje .
2

utvrdi imovina klase i razdoblje oporavka . Za asfaltirani prilaz , to će vjerojatno pasti pod General amortizacije sustava ( GDS ) 15 - godišnje nekretnina . Ovaj razred uključuje određene amortizira poboljšanja izravno na kopnu ili dodao da je , kao što je grmlje , ograde , cesta i mostova , u skladu sa IRS .
3

odrediti datumbetonirana kolovoz bio stavljen u službu ili na raspolaganju za opću uporabu . Najvjerojatnije , vi ćete uzeti pola godine konvenciju , koja tretira nekretninu kao da ste koristili za šest mjeseci ove porezne godine . Sredinom četvrtine konvencija zahtijeva posebnu pažnju .


Amortizacije tablice
4

Izaberite metodu amortizacije koje želite koristiti na temelju informacija koje su već dostavili. Na primjer , jedan izbor je150 posto Stopa smanjenja ravnotežu tijekom GDS razdoblja oporavka , koji se koristi za nekretnine u klasama imovine na 15 - godišnje .
5

Pogledajte u Dodatku A , MACRS ( promijenjeno Ubrzano Povrat troškova sustava ) Postotak Tablica Guide , publikacije 946 pronaći svoj ​​amortizacije stol . Možete pronaći stol preuzimanjem IRS Publication 946 ( vidi Resources ) . U ovom slučaju , to će biti Tablica- 1 .
6

Provjerite Tablica A- 1 kako bi se odredila prva godina amortizacije od 5 posto . Vaš amortizacija druge godine je 9,5 posto , treća godina je 8,55 posto, a tvoj četvrti je 7,7 posto . Postoci nastavljaju padati svake godine sve do 16. godine , kada su završili sa 2,95 posto .
7

Ispunite IRS Obrazac 4562 , deprecijacije i amortizacije , u skladu sa IRS smjerovima . Šest - dio , dvije stranice oblikomogućuje da se više odbitaka za amortizaciju u jednom trenutku .

Kako popraviti blatnom mrlje na šljaku prilazu

Šljaka jenusprodukt taljenja ,kemijski proces oksidacije i uklanjanje nečistoća iz metala . Spojevi koje preostanu nakon čišćenja metalnog poznati pod zajedničkim imenom šljake . Neki ruralni stanovnici vole troske da šljunka za prilaz ili površine f

Více >