Kako asfaltu kolni ulaz

Pokrivanje prilaze izrađene od grube cementa ili drugih materijala mogu dodati novi stil na svoju imovinu i dati vam glatkiju i sigurniji parking i igrati površine . Asfaltu vaš kolni prilaz do također sakriti ružne pukotine i rupe u trenutnoj prilazu . Raspored barem dva dana da se primjenjuju asfaltu osigurati uspješnu i trajnu promjenu . To je ono što vam je potrebno Srpski crijeva
korova
sprej bocu ( opcionalno )
ocat i voda smjesu ( po izboru)
Radne rukavice
Crni vrh popravak ili betona punila
lopatica ili drugu ravan ručnih objekta Screenshot Sand ( opcionalno )
Blacktop
četkom ili valjkom
Sealant
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Park automobila u garaža ili u pravnim street licu mjesta . Možda će vam trebati dva ili više dana za dovršetak projekta , kako bi bili sigurni da možete ostaviti svoj ​​automobil za tu duljinu vremena .
2

barikada vaš kolni prilaz . Koristiti svoj automobil ili , ako to nije moguće , koristite kantama za smeće i druge velike predmete .
3

ukloniti korov , stijena i odlomci iz pukotina na prilazu . Izvucite kukolj iz korijena , uklanjanje koliko je biljka moguće .
4

Crijevo prilaz prema dolje kako biste ga očistili od bilo kojeg preostalog prljavštine . Koristite crijevo visokog tlaka , ako je pri ruci , da se u dublje pukotine .
5

sprej pukotine s korova . Koristite kupljenih kemijski sprej ili domaće mješavinu octa i vode u sprej bocu . Nosite rukavice , duge rukave i hlače kako bi se izbjegle iritacije kože .
6

Ispunite pukotine s popravka tvari i žlicom ili drugi stan alat . Uklonite višak punila kao i ti ići . To vam ostavlja glatke površine na kojima se primjenjuje asfaltu i brtvila . Za dublje pukotine , popuniti rupe koje je u tijeku s pijeskom prije dodavanja popravak tvar . Koristite pijesak koji ste uklonili iz svog kolovoz , ako je moguće , ili iz svog dvorišta . Ako želite, možete kupiti pijesak iz svog lokalnoj hardvera trgovine .
7

Dopustitepunila da se osuši .
8

kaput cijeli kolovoz s asfalta pomoću četke ili valjka . Počnite s dna kolovoz i raditi svoj ​​put natrag prema svojoj kući . Nanesite asfalta glatko .
9

Dopustiteasfalt da se osuši .
10

kaput cijeli kolovoz s brtvilom pomoću četke ili valjka .
11

Dopustitekitom da se osuši preko noći . Nemojte hodati ili voziti na prilazu dok je potpuno suho . Srpski Srpski 12

Ponovo brtvljenje svake godine kako bi se spriječilo buduće štete .

Koji tip šljunka treba koristiti za Patio Stonesa ?

Kamene terase nude dugotrajan , naravno, otporan površine za boravak na otvorenom . Bilo da volite ravnomjerno izrezati popločavanje pločice, finišera ili popucali komada , možete instalirati kameni vrt u nekoliko dana . Prvi i najveći radno intenziv

Více >