Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

DIY kolovoz topljenja

topljenja snijega i leda na prilazu jeučinkovit način da se smanji rad na uklanjanju snijega i pomaže dapovršina sigurniji za ljude i automobile . Nakon gustih naslaga leda obliku , prskanje je sredstvo za odstranjivanje leda jenajbrži način da se jasno površinu . Odaberite svoj ​​materijal s pažnjom onoliko odmrzavanje agenti su nagriza automobila , pločnik i rasta . To je ono što vam je potrebno
Termometar
sredstvo za odmrzavanje Screenshot lopatu za snijeg Screenshot Pump prskalica
kamene soli Screenshot Topla voda
kanticu Screenshot Lucerna obrok
< br > Prikaži više uputa
1

provjerite temperaturu izvan termometrom i odabrati sredstvo za odstranjivanje leda koji će raditi ispod trenutne temperature . Na primjer , otopine s magnezijevim kloridom radi do -13 stupnjeva F , i kalij klorida radi do -25 stupnjeva F. pregled
2

crpnih off široku snijega sa lopatom snijega i baci off strana tako da se neće puhati natrag na kolnik . Rasčišćavanje snijeg omogućuje da primijeniti sredstva za odstranjivanje leda izravno preko leda .
3

pljusak kalijev klorid, kalcijev klorid ili magnezijev klorid odleđivanje rješenje preko bilo gustih naslaga leda . Ne vrijede tih rješenja u roku od 6 cm od ruba kolni prilaz ili preeksponirana pločniku . Pričekajte oko 20 minuta ili slijediti vrijeme čekanja navedenu na uputama rada proizvoda .
4

Mix rock sol s toplom vodom u kantu dok se ne otopi , a zatim ga sipati u prskalica vrt pumpe . Ako nemate de - glazura rješenje kod kuće , to domaća verzija će sniziti temperaturu zamrzavanja leda do 15 stupnjeva, F. sprej magla kaput od rješenja preko leda zakrpe . Akocijeli kolovoz je obložena ledom , imajte na umu da je 1 galon rješenje će pokriti oko 1.000 četvornih metara .
5

Scoop off otapanje leda zakrpe i izvatkom ih na snijegu banke pri kraju prilazni put , tako da ne tope u svoj travnjak .
6

Koristite grainy prirodni de- Icer dodati trakciju i spriječiti više leda od formiranja . Spread lucerne obrok tijekom cijelog prilazu uranjanjem šalicu u torbi i trese se iznad površine . Ova prirodna gnojiva manja korozivne od soli i drugih gnojiva jer sadrži manje dušika .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016019768.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.