Kako popraviti brazda u Tucanik prilaze

Tucanik Driveways su alternativa za beton ili asfalt , u trajanju desetljeća s održavanjem i legao u djeliću cijenu . Za razliku od betona ili asfalta , iako ,tehnički kamen prilazni može brzo razviti brazda ako teška upotreba je u kombinaciji s jakim kišama . Jednostavno popunjavanja brazda s više kamena jeprivremeno rješenje , s brazda vremenom povratka . Dugotrajna popravak zahtijeva blizini obnovi oštećenog dijela asfaltiranje . Morat ćete unajmiti Skid Steer iz najam opreme dućana . Skid Steer je mali motor utovarivač dizanje ruke da može povećati ili smanjiti kantu za potrebnu height.Things morat ćete
Miniutovarivači
Rake
Heavy valjak
Tucanik
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Postavite Skid Steer na početku trag i spustiti kantu do razine tla , tako da možete izrezati u lomljenog šljunka površine . Pokrenite utovarivač preko rutted području , rezanje visoke bodove na obje strane trag s kanta dasku prema dolje , tako darutted područje prilaza je na razini s dna brazda . Ovaj proces će širiti Tucanik off prilazu u širokom području preko prilazu površini i preko prilazu strane .
2

Rake širenje kamen nazad na svoje mjesto , obnovi razinu prilazu u rutted poglavlje odgovarati razinu neoštećene prilazu . U obnovu morat ćete stvoriti krunu s kamena , izgradnju zaobljeni centar na prilazu , nagnut iz središnjeg visine do nižih prilazu strane .
3

Trčanje teški valjak preko preoblikovao tehnički kamen na kompaktne prilazu površinu . To će vjerojatno stvoriti površinu koja je niža od ostatka kolovoz , zbog gubitka kamena tijekom razvoja trag .
4

dodati više kamena tucanika na površinu i izgraditi površinskoj razini čak i sa ostatak kolovoz s novim kamena . Kompaktni s teškim valjkom opet , ponavlja postupak dokzbijen prilazni dio je iste visine i oblika kao i ostatak prilazu .

Da li brtvila za betonske prilaze rad

? Beton kolovoz sealer jekonačna , stvaranje filma kaput dizajniran za zaštitu betona od prirodnih elemenata i habanje . Različite vrste brtvila nude niz prednosti iz poboljšanje izgled površine se odbija vodu . Brtvila su opcija , ali učinkovito pov

Více >