Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Možete li Postavite Brick na vrhu betonskog kolnog prilaza

? Stavljanje ciglu izravno preko betonskog kolnog prilaza je ne samo moguće , ali također može biti odličan način ugradnje finišer . Nesnosan korov koji se često pop-up između cigle postavljene u pijesku ili polaže na sloj tucanika nisuproblem s betonskom podloge . Opeka trajno postaviti u cementnom žbukom i žbukanuSutradan su daleko manje vjerojatno da će doživjeti zajednički pogoršanje da mrav kolonije može proizvesti u bazama i zglobova od pijeska . Nedostaci

Iako je to trajna vrsta finišerom instalacije zvuči primamljivo , postoji nekoliko nedostataka koje treba razmotriti prije početka svoj ​​projekt . Korištenje unaprijed postavljen betonske podloge mogu ograničiti vašu sposobnost da mijenja postojeći dizajn i stvarati nove oblike . Instaliranje ciglu preko postojećeg betona će podići razinu vaše kolovoz i može stvoriti probleme odvodnje . Voda se lako odvode kroz pijesak , ali može se jednostavno pobjegla podigli kolovoz i poplava svoj podrum .
Temperatura Promjene

Brick postaviti na betonu , a nisu adekvatno ožbukani i zapečaćene , možete pomak kada voda prodire instalaciju površine i dolazi u betonski jastuk . Zamrzavanje i odmrzavanje ove vlage može dovesti do pukotina u betonu koje mogu , pak , dovesti do opeke za rješavanje i crack . Iskusni izvođač može biti potrebno učiniti instalacijski posao kako bi izbjegli bilo kakve probleme koji se mijenjaju godišnja doba može uzrokovati kasnije .

Tanke popločavanje

Umjesto ometanja postojeće ocjene s redovitim cigle opločnika , možda želite tražiti tanke finišera da vam daju izgled deblji materijal bez inherentne probleme koje debljine cigle može izazvati . Instaliranje tanke finišera kombinira čvrstoću betona s izgledom i fleksibilnosti pijeska postaviti cigle . Umjesto korištenja solidnu fugiranje za tanke opeke opločnika , pijesak može biti swept između opeka stvoriti blokator .

Instalaciju Preporuke

To je najbolje da se pridržavaju tanku granicu opločnika i suočavanje u svoj betona s thinset žbuke ili betona ljepilom . Suočavanje treba postaviti s 1/4-inch prostora za žbuku i zalije masom čvrsto na svoje mjesto . Ovaj solidan obujam pobrinut će se da su ciglama , koji će biti postavljeni s tankim slojem pijeska , će ostati na mjestu . Opeke moraju izravnati ravnalo i povremeno blago svoje mjesto s drvenim ili gumeni bat . Fino brišući pijeska dodao na površinu i uvučeni u zglobovima će završiti postupak instalacije .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095184.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.