Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

DIY Asfaltiranje jedan stari betonski kolni ulaz

stari beton prilaz sa manjim pukotinama , jamama i izblijedjele dijelove jetrn u oku . Uklanjanje starog betona je skupo i naporno , a to nije jedina opcija . Akoploča još je strukturno zvuk bez većih pukotina ili rupa , do-it- radinost može prenamjena kao baza i utrti preko njega . To jezahtjevan projekt , ali rezultati će transformirati dvorištu je cjelokupni izgled i može trajati desetljećima . To je ono što vam je potrebno
sredstvom za uklanjanje mrlja Screenshot Snaga pranje
četka za ribanje
Chisel
Hammer Screenshot Vinyl beton krpa smjesa
Stan lopatica
2 - by - 4 inča ploče
Vijci
Drill
podložaka Pretraživati ​​beton Screenshot Cement
Pijesak
crijeva Screenshot vodomjera rake Screenshot špahtle Screenshot, akril brtvljenje
Roll četkom < br > Screenshot pokazati više Upute Screenshot
1

Pročistite stari beton s odstranjivačem mrlja i nestanka pranje . Koristite metalnu četka za ribanje grubo se na površini , takonovi sloj betona će se pridržavati bolje .
2

popraviti sve jame, rupe i manje pukotine . Koristite dlijeto i čekić je proširiti dna i ispuniti sve duboke pukotine s pijeskom dokpreostala dubina je 1/2 inča s površine . Spread vinil patch spoj preko strane i prostranstvo dok je na razini s prilaza . Pero sa strane od krpa s ravnom lopaticom .
3

Fit 2 - by - 4 - inčni dobile ploče protiv perimetra prilazu i povezati ih end-to -end s vijaka ibušenje . Najbolje od dasaka označiti razinu novog , podigli površine , a trebao sjediti 1 cm iznad starog površine . Wedge kamenje ili međuslojevi ispod dasaka najbližih do kuće na padini ih prema ulici za odvodnju.
4

betona u beton pomoću omjer od tri dijela pijeska na jedan dio cementa i umiješajte u vodu dok ona ima tijesto nalik dosljednost . Ako ti je neugodno to sami miješanja , zaposliti izvođač to učiniti za vas .
5

sprej staru površinu crijevom da ga se spriječilo da upija vlagu iz novog betona .
< br > 6

izlije beton izranjali mješavinu preko stare površini i stavite ga u uglovima i stranama s kolosijek grabljama . Rad dugo ploču na površini struže višak i proširio preko niskim područjima . Idi na površini gumenim ravnalom dok ne bude glatka ili vodu dospije na površinu .
7

pričekati 48 do 72 sata zanovi površine otvrdne . Roll prodire čisti akril brtvljenje preko prilaza s valjkom kako bi ga zaštitili od vremenskih oštećenja .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095201.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.