Pravilno odvodnja za kosim prilaze

Driveways s pitanjima odvodnje predstavljati prijetnju za dom je temelj i oduzeti od ukupnog nastupa s lokve , preplavljen područja i erozije . Driveways na padini , naravno, izravno vode u nizinskim područjima , što jeveliki problem ako je nagib teče prema kući , umjesto da dalje od toga . Upravljanje nakupljanje vode jer bježi kosim prilazom jeizazov . Odvodni kanal

Akoprilazni nagib teče prema kući ili depozita vode na ravnom dijelu , rezati rov kroz širine problematike . Koristite masonstvo bušilicu akotrotoar je asfalt ili beton , i kopati rov kao širok i dubok kao odvodnom kanalu . Parcela dno rova prema najnižoj strani prilaza i mjesto odvodni kanal unutra , tako da sjedi u ravnini s prilaza . Katranizirati rubove rešetke s PVC cementa i instalirati podzemne odvodne cijevi nositi vodu na ulici ili u nizinskom području .

Francuski Drenažni

Većina Driveways namjerno su popločane s blagim nagibom prema ulici i cross padinu prema donjem leži strani . Instaliranje uske francuske odvode uz niske strani prilaza sprečava vodu iz nad- zasićenje tlo i eventualno oštećivanje prilazu temelj . Za instalaciju , iskopati 12 - inčni dubok jarak 8 inča širok i 6 centimetara od ruba prilazu . Prekrijte dno rova šljunkom i postaviti perforiranih PVC cijevi za odvod preko centra. Ispunite preostali rupu šljunkom i biljne poplava tolerantni pokrovnost na vrhu usporiti protok vode .
Odvodnja Swale

Preusmjeravanje vode otjecanje se odvodnje Swale jejednostavan način za upravljanje nakupljanje vode . Odaberite niskom, područje u blizini prilaza i iskopati nagnut depresiju . Iskopati put od prilaza do depresije i oblikovati put u " U. " Cover izloženi prljavštinu sa šljunka . zatim uvaljati busenje po površini ili biljnog Hardy, poplava otporan grmova oko vrha rubova šljunka . Ako vaš uređenje to dopušta , razmislite sadnju poplava otporan na stablo , kao što su vrbe ili rijeke breze da priguše višak vlage .
Propusne površine

Tijekom instalacije , razmislite polaganje propusnu površinu za kolovoz , umjesto betona ili asfalta . Šljunka kolovoz omogućuje trakciju i omogućava ulijevanje vode kroz , sprečavanje lokve i leda iz zgrade . Druga mogućnost je da se stavi blokiranje finišera preko podloge od šljunka i pijeska umjesto žbuke . Iskošeni rubovi međusobni finišera ih čuvati od klizanja oko dok dopuštajući da voda prođe kroz površinu i pobjeći u zemlju .

Vorherige Seite

Nächste Seite

Mogu li obradite moj kolovoz Prije pada snijeg ?

Uklanjanje snijega i leda s kolnog prilaza jeproces intenzivan rad s hladnim, vlažnim uvjetima , ali stavljajući zadatak off dovodi do opasne i skliske prilazu . Možete dobiti head start tretiranjem kolni prilaz s deicing agenta kako bi se spriječilo

Více >