Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Mogu li Pokrijte beton kolovoz s Stone

? Pokrivanje konkretan kolni prilaz s kamena jesnalažljiv način za transformirati izgled svom dvorištu bez trošenja vremena i rada na uklanjanju stari kolni ulaz . Dokle godje beton je u dobrom stanju , to može pružiti jak , trajan temelj za desetljeća . Asfaltiranje preko betona s kamenjem jeizazovan zadatak za do-it -radinost , jer poziva na postavljanju kamenje na žbuku umjesto posteljina pijeska . Priprema

Asfaltiranje preko postojeći prilazni put jeproces u dva dijela koji podrazumijeva pripremu površine, a zatim postavljanje kamenje . Bitno je da se pročišćavati konkretan bez ostataka i blata , ili ovi organski materijali će oslabiti vezu između betona i mortova . Patch bilo kakve pukotine ili jame s vinil patch spoj osigurati glatku i ravnu površinu za postavljanje kamenje .
Primjena

Mort počinje otvrdne nedugo nakon što se proširila , tako da je važno znati točno kako želite da se stavi kamenje unaprijed . Dry - stavi kamenje na betonu bi se upoznali s uzorkom , a na umu ako je kamenje razlikuju u debljini . Počnite na jednom kraju prilaza i širiti 1/4 inča morta na površini dovoljno velik za tri kamena . Stavite 1/4 inča morta tijekom dnu kamena nazubljenom lopaticom . Pritisnite kamenje u mort , tako da cijedi se oko strane , te bi svaki kamen razinu s prethodnom kamena prije premještanja nasljedeći.
Održavanje
< p > Ako koristite nepravilnog oblika , popucali kamenje kao što su kamenim pločama , popuniti prostor između kamenja s žbuku blokirati odlomci iz zgrade u zglobovima . Na kamenim finišera s užim zglobovima , koristiti polimernih pijesak . Kada se žbuka postaviti za nekoliko dana , zapečatiti cijelu kolni prilaz kako bi se spriječilo kamenje s nagrizaju i zaštitu zglobova . Plan da se napuniti pijeskom zglobove i ponovno zapečatiti površinu svakih nekoliko godina temelji se na prometne i vremenske kolovoz ustraje .

Razmatranja

Polaganje kamena preko postojećeg betona je zgodan , ali ima nekoliko nedostataka . To povećava površinu za nekoliko centimetara , ovisno o dubini kamenja koriste . To baca poravnanje između prilazu garaži i bilo koje povezuju šetališta . Jedno od rješenja je da se širi jednostavan konkretan rampu od prilaza na nogostup tako da ljudi neće spotaknuti . Izgraditi strane prilazu s linije jarke , nisko - uzgoj biljaka kao što su pelargonije dodati boju i vezati novi kolni ulaz u ostatak krajolika .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095218.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.