Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Kako Regrade kolni ulaz

Šljunčane Driveways supristupačne alternativa asfaltirane kolne prilaze , apraktičan izbor , ako je vaša kuća je postavljena daleko od ceste . Nedostatak je u tome što oni zahtijevaju redovito održavanje . Ako oni nisu ispravno instalirani , mokro vrijeme će popustiti tlo ispod i povući stijene dolje , što je rezultiralo u rupe i neravne površine . Regrading kolni ulaz jemukotrpan proces , ali to će trajno poboljšanje stability.Things što vam je potrebno
lopatu ili bagerom stroj
TARP Screenshot Rake
kante Pretraživati ​​sabijanjc stroj
šljunka < br > Screenshot Prikazati više uputa
1

ukloniti šljunka iz prilazu lopatom i izvatkom ga na tARP za ponovnu uporabu . Akoprilazni put je dug , razmislite o iznajmljivanju bagerom stroj za smanjenje radne snage .
2

Rake donji sloj šljunka u male hrpe i hrpe deponij u kante ako oni grudice u blato . Ulijte toplu vodu u kantama i ostavite ih na suncu kako biste uklonili što više prljavštine moguće prije povratka šljunka na prilazu .
3

iskopali sve tla od prilazu mjestu s lopata ili bager kavu . Kopaju dolje dok ne pogoditi tvrdi prljavštinu ispod tla . Količina prljavštine za uklanjanje može rasponu od 6 do 12 cm , ovisno o iznosu od tla imate. Kiperi tla na posebnom cerade i koristiti ga čak i iz niskih područja u krajoliku .
4

početi krajem najbliže kuće i kopaju dolje 1 cm više sa svakih 8 noge duljina pitch prilaz prema ulici za odvodnju.
5

Idi nad podzemlje s sabijanjc stroja dva ili tri puta , ili dokpodzemlje odupire pritisak . Zbijanje prljavštinu će pomoći spriječiti šljunka iz ponovnog tonjenja .
6

Položite donji sloj šljunka iznad zbijenog prljavštine i širiti ga s grabljama .
7

Dodaj srednje šljunka u mjestu zamijeniti humusa ste uklonili . Compact je dok su stijene osjećam čvrsta i stabilna .
8

Dodaj gornji sloj šljunka preko prilazu . Rake površinu u kruni , takonajviša točka teče niz centar inajniži je uz strane za odvodnju .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095247.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.