DIY prilazu Odvode

Instalacija prilazu odvod učinkovito smanjuje održavanje i popravke uklanjanjem opasnosti od vode oštećenja na površini i zaklade . Poteškoća ove do-it -yourself projekta ovisi o veličini prilazu i vrsti kolnika imate. Proces uključuje rezanje ili kopanje , isječak pločniku instalirati podzemne cijevi koje će nositi vlagu do street.Things što vam je potrebno
Mjerna vrpca Screenshot Mokro vidio
Malj
Klin
Lopata
šljunčana
Rake
4 - inčni PVC probušena odvod
lakat konektorom Screenshot Drain mrežu
tečaj pijesak
Opeka
poplava otporan groundcover

Show Više Upute Screenshot
1

Snap kredom crta preko prilazu gdje voda lokve nakon pada kiša . Ugriz paralelni kredom liniju oko 8 inča, osim iz prve linije bi istaknuli put za odvodne cijevi .
2

pila uz krede s mokrom pilom akotrotoar je beton ili asfalt . Break out navedene sekcije u manjim komadima s maljem i zagledati off komada s bar zagledati . Akoprilazni put je pijesak - set s finišera ili cigle , zagledati off cigle s Klin .
3

ukloniti temeljac šljunka i prljavštine da kopaju kanal 1 1/2 metra dubine lopatom . Napravite lagani nagib od višeg strani prilaza na donjoj strani.
4

Dig drugi kanal 10 cm širine i 1 1/2 metara dubine u odnosu na strani prilaza . Nagibkanala prema prilazu za najmanje 1 inča za svakih 8 metara udaljenosti .
5

Ulijte 8 inča čiste šljunka u oba kanala i guraju ga u blagoj uzvisini s grabljama .

6

Stavite 4 - inčni široki PVC probušena drenažne cijevi u središtu kanala prolaze kroz kolovoz i sa strane . Pričvrstite okomite cijevi s koljenom priključak , a vijak za ispuštanje rešetku za kraj .
7

Ispunite preostali kanal, koji prolazi preko prilazu sa čistim šljunkom dok je 3 centimetara od površine i ima 6 - inčni sloj šljunka preko cijevi duž strani .
8

Smooth na 1 - inčni krevet naravno pijeska preko šljunka prelazi preko prilazu .
9

Status cigle na pijesku krevetu pa su strane u ravnini jedni protiv drugih i prilagoditi krevet pijesak kao neophodnu tako cigle su na razini s postojećim pločniku . Popuniti praznine između cigle i pločnika s finim pijeskom . Rezultat će bitired cigle preko asfaltiranom prilazu . Opeka će pomoći fitilj neke vlage , maska ​​za drenažu i pružiti vizualni kontrast u odnosu na postojeći kolnik .
10

Ispunite ostatak kanala uz rame s prljavštinom i biljnog Bermuda trave ili drugog poplava otporan groundcover preko prljavštine .

Održavanje Potreban za finišere

popločavanje su dizajnirani i instalirani da traje , ali zbog različitih vanjskih faktora , kao što su štete od uporabe i erozije na vremenske odnose , moraju uvijek biti održavana . Ipak , postupci za održavanje finišera može se provoditi do-it -you

Více >