Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Kako Veličina kolni ulaz

Pri projektiranju i izgradnji kolni ulaz , jedna od prvih stvari koje trebate učiniti je odrediti svoje potrebe za kolovoz prostora . Čimbenici koji idu u ovo su koliko automobila vaša obitelj ima ,veličine automobila , koliko je velik vaš garaža je i kako jepodručje oko prilaz je uređen . To se može osigurati da imate odgovarajuće prilazu prostor dostupan bez nepotrebno asfaltiranje travnjak prostor . Upute Screenshot
1

Odrediti širinu prilazu , temeljeći ga na veličini garaži . Za jednu širine prilazu koji ima jedan auto garažu ,minimalna širina je 10 metara , ali što je široka 12 metara može osigurati dodatni prostor koji vas i sve putnike u automobilu omogućujesposobnost da se i iz auta ne stajem na travnjaku ili bilo koje biljke imate uz rub kolnog prilaza . Isti standardi vrijede za double - širina, dva automobila prilazu , aliminimalna širina mora biti najmanje 20 metara umjesto 10 metara .
2

Ispitati područje oko prilazu vidjeti da li postoji su zidovi koji bi potencijalno mogao oštetiti vrata automobila kao što se otvorila . Ako su zidovi su više od 8 inča visoka ,prilazni put mora biti širok najmanje 14 metara .
3

Dizajn prilaz dovoljno dugo , tako da svako vozilo ima između 18 i 20 metara duljine raspolaže . To omogućava za prostor između različitih vozila koje ljudi mogu šetati bez da moraju ići na jednom kraju prilaza . Pri izračunu duljine , oduzmite 6 do 12 metara od kraja prilaza kako bi se omogućilo sadašnjih ili budućih nogostupa . Tehnički, to zemljište u vlasništvu države, a ne možete parkirati na pločniku , čak i ako je vaš prilazni put .
4

Pogledajte ulici ispred kuće , i proučiti uzorke prometa . Ako je u jednoj sporednoj ulici u razvoju ili dva traka ceste s vrlo malo prometa , to je prilično sigurno i lako za ljude da odustane od prilaza i na ulicu . Na jako cestom ili multilane autoceste , u većini slučajeva , to nije sigurno natrag na ulicu , jer je promet , tako da ćete morati osigurati prostor obrta u vašem dvorištu . Za jednog širina prilaza ,preokret područje treba mjeriti 20 metara dug i širok 10 metara . To bi trebala biti 20 metara za 20 metara za double - širina prilaza . Obrat područje također može pružiti dodatni parking kada je to potrebno .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095291.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.