Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Rezultati Bad beton Izlio na prilazu

Beton jedobar građevinski materijal , ali to nije idealno . Vještina , iskustvo , strpljenje imalo suradnje s vremena potrebno da biveliki zaliti . Ulazi u žurbi , koristite previše vode u mix ili zanemarivanja poduzeti odgovarajuće vrijeme sušenja svježeg betona u kolovoz , arezultat može biti raznih problema . Iako većina ljudi su upoznati s pucanja , postoje i drugi problemi koji mogu nastati na tom putu , kao posljedica lošeg izrade, loših materijala ili jednostavno loše sreće . Ljuštenja

ljuštenja jekonkretna stanje u kojem je površina prekida u malim ili velikim područjima na dubini od oko 5 mm , što se obično događa tijekom prve godine nakon što jeprilazni put je stavljena iuzrok nije uvijek pod kontrolom homeowner . Problem leži u prisutnosti kalcijevog klorida i natrijevog klorida , naći u većini deicing soli koriste lokalne ceste posade tijekom zime . Čak i ako ne koristite sol sebe , vaš automobil vozi preko njega i prati ga natrag na kolovoz.
Pucanja

Budući beton je osjetljiv na napetosti i poprečni naponi od različitih vrsta , pukotine u betonu su vjerojatnonajčešći problem naći . Ponekad oni su samo male pukotine , što vas ne smetaju previše , a ponekad više nalikuju ponore , koji uništavaju estetiku prilazu i čine ga grubo na kolni i noga prometa . Dva Najčešći uzroci pucanja su previše vode u mix ili prebrzog sušenja .
Plikove

mjehure su male , šuplje bumps koji čine nabeton -a površine , u rasponu od veličine dime na nekoliko centimetara u promjeru. Uobičajeni uzrok konkretnih žuljeva je troweling prerano dokje još prelijte poravnanja . Sami žuljevi su jednostavno zračni džepovi zarobljeni neposredno ispod površine . Odabir točno kada će lopaticom jedelikatna dio procesa dorade . Predugo čekati , a smjesa je pregusta ; to ne prerano i da ćete završiti s površine Mjeseca , umjesto glatke prilazu .

Popouts

Conical - u obliku fragmenata koji se oslobodimo tijela na prilazu nazivaju " popouts . " Iako je neugodno iprijetnja ukupnoj estetske privlačnosti površine vožnje , popouts sulokalizirani problem, a ne bi trebali predstavljati opasnost za cjelokupni integritet prilazu . Uobičajeni uzrok Skočni je kadaodređeni tip agregata koristi u mix - često mekana škriljaca ili vapnenca - upija vlagu i širi dovoljno da se oslobodimo

.
od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095295.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.