Što možete pogriješiti Izlijevanje beton nogostup

? Pravilno izlijevanje betona jeizazovan posao . Postoje mnogi faktori koji mogu utjecati na prekrasnom krajnji rezultat kadapour počinje ; fluktuacije temperature zraka, premalo ljudi pomažu, i slabo pripremljenu stranice su samoneke od mnogih pitanja koja mogu dovesti do napuknuća, kopče ili još gore u konačnom proizvodu . Uzimajući u prevelikim projekta bez planiranja za svaki osigurani brzo može pretvoritiradni dan loše. Niveliranje

Nisu svi konkretni šetnice će se na potpuno ravnoj, ravnom terenu , alipriprema mjestu i dalje je kritično . Ako ne na razini betona na vrhu obrasca odbora prije stvari hard- seta , možete završiti s pijan , valovitom nogostup koji je teško hodati . Nedostatak odgovarajuće izravnavanje tehnike nakonpour je jedna stvar koju možete pogriješiti s nogostup projekt .

Radnici

još jedan prostor koji može izazvati probleme na stražnji svojim ružan glavu tijekom betona ulijte je da ima premalo radnika na ruku . Zapamtite da kada je beton spreman , to je spreman . Proces izlijevanje , grabljenje , oblikovanje i izravnavanje mora biti učinjeno brzo kao beton teče , ili očekujete katastrofu u gotovom proizvodu . Dva mala radne snage može rezultirati konkretnom početku da otvrdne prije nego što je ispravno širiti , što može izazvati pukotine i slabosti u nogostup .

Temperature

Ako to jevrući ljetni dan,napast bi mogla nastati za dodavanje vode u betonsku smjesu da i dalje ostane elastična . To nijedobra ideja . To kvari originalni recept i uzrokujebeton nikada do svoje pune snage nakon postavljanja . Niske temperature , ispod 40 stupnjeva celzijusa , također može spriječiti kemijski proces od događaju koji daje konkretan snagu . U svakom slučaju , možda ćete završiti s nogostup koji pukotine , raspadne ili raspada u komade .
Gašenje

Prijebetona zaliti ,perimetar odborima , nazivaju oblici , je postavio na mjesto za definiranje vanjske rubove gdjekonačni nogostup će biti . Ako ove ploče nisu adekvatne snage obimnija stajati do nevjerojatne težine mokrom betonu se dodaje , jedan ili više mogli Splinter ili kolaps , čime beton istrčati u dvorište ili negdje drugdje . Morate prestatizaliti popraviti formu , što bi moglo prisiliti cijeli projekt da se zaustavi za taj dan . Provjerite jesu li dobile ploče su jako pojačana uloga odvezao duboko u zemlju .

Kako produljiti trijem prostor bez Izgradnja Dodatak

Produljenje svoj ​​trijem bez izgradnje dodatak je moguće uz podove . Dodavanjem ulaznu terasu ispred svog postojećeg trijem , možete proširiti svoj otvoreni dnevni prostor smjestiti što više prijatelja i susjeda kako želiš . Dokopeke vrt može odgova

Více >