Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Betonski prilazu Pogreške

Prilikom odabira ugradnje materijala za njihovu kolnom prilazu , vlasnici često odluče za beton zbog svoje trajnosti , malo održavanja i mogućnosti oblikovanja . Međutim , pravilna instalacija je potrebno kako bi se osiguralo da vaš konkretan kolovoz traje koliko bi trebalo. Postoji nekoliko uobičajenih pogrešaka koje se mogu pojaviti prilikom instalacije kolni ulaz , od kojih svaka može dovesti do problema s betona u budućnosti . Upoznavanje s tih pogrešaka može vam pomoći da ih izbjeći tako da betonski kolni traje godinama koje dolaze . Nepravilno tla Priprema

Jedna od najčešćih pogrešaka prilikom ugradnje betona kolovoz ne uspijeva pravilno pripremiti prostor . Prije nego što čak i razmišljati o nalijevanja betona , morate biti sigurni da je mjesto za kolovoz je iskopana , a tlo je čvrsto upakiran i zbijen . Morate provjeriti kako bi bili sigurni dosljednost Tlo je točna kao dobro. To ne bi trebalo biti previše suha , jerbeton može se osuši prebrzo . Međutim , ako je tlo previše mokro ,beton ne može postaviti na sve .
Nepropisno Odvodnja

uspijevaju osigurati odgovarajuće odvodnje za svoj betonski kolni prilaz tijekom instalacije može dovesti do lokve i stajaće vode na površini koja se može oslabiti i oštetiti betona . Područje treba kut daleko od svog doma i garaže i smanjivati ​​prema ulici , umjesto , s nagibom od najmanje 1/8 inča po nozi. Ako ne možete stvoriti dovoljan nagib zbog okolnih struktura , instalirajte odvod koji se mogu dobiti osloboditi od viška vode .
Pravilno postavljeni Zglobovi

Postavljanje kontrolne zglobove u mjestu prije ulijevanja svoj ​​betona sprečava pukotine jednom konkretnim setovima . Međutim , ako ne instalirate na zglobove na ispravan mjesta u vašem kolovoz , možda ionako ispucati . Dok pukotine u vašem betonski kolni prilaz obično ne utječu na strukturalni integritet površinu , mogu upropastiti svoj ​​izgled . Za 4 - inčni debeli prilazu , staviti kontrolne zglobove ne više od 10 metara apart . Vi bi također trebali suzdržati od stvaranja pravokutne ili trokutaste zajedničke obrasce , jer oni su više vjerojatno da će ispucati . Budite sigurni da stavite upravljačke zglobove dovoljno duboko u ploču , kao dobro. Oni bi trebali biti postavljen na dubini koji mjeri jednu četvrtinu betonu ukupnom debljinom .
Nepropisno stvrdnjavanje

beton prilaz mora biti pravilno izliječiti kako bi zateško , izdržljiva površina formirati . Međutim , to jekorak koji se često previđa u betonski kolni prilaz instalacije . Kako bi se osiguralo snagu svog kolovoz , odaberite jedan od najčešćih metoda za punjenje : kontinuirano zalijevanje od betona , pokriva površinu s mokrom sušenja deku ili plastične folije ili nanošenje tekućih membrana spoja. Ako koristite neku vrstu ukrasne tretmana za vašeg kolovoz , kao što su kiseline mrlje ili integralni boji , može postojatispecifičan način koji najbolje radi . Konzultirajte se sa svojim konkretan instalatera kako bi se utvrdilo na koji način se koriste .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095508.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.