Dvorištu Stone Projekti

Pri planiranju otvorenom projekata , postoji niz od prikladnih materijala koji mogu pomoći dotjerati svoj ​​krajolik . Kamen može biti jedan odnajsvestranijih zbog svoje trajnosti i atraktivan , prirodnom izgledu . Ako ste u potrazi za načine kako ugraditi ga u svom dvorištu u dizajnu , postojerazne opcije treba uzeti u obzir , tako da se može odlučiti za suptilne kamene akcentima ili većim, dramskim aplikacijama koje služe kao žarište vašeg dvorišta . Nogostup

Jedan od najlakših kamenih projekata za vaše dvorište jenogostup . Stvaranje put iz svog doma u svoj vrt ili bazen ne samo da sprječava goste iz hodanje na blatnjavom travnjaku , ali pruža dekorativni element krajolika kao dobro. Kamena ploča jeidealan materijal za nogostup i mogu dati rustikalni, prirodan izgled koji je idealan za vrt . Možete se osuši stavi kameni nogostup u odskočna daska uzorak kopanjem iz područja za pojedine kamenjem i pomoću krevet od pijeska ili kamena tucanika da ih drže na mjestu . Za više formalni izgled , možete koristiti mort postaviti svoj ​​nogostup .
Vode Igrani

Instaliranje vodu značajka je još jedan način da se uključi kamen u vašem dvorištu krajolika . Možete birati između raznih opcija , uključujući i vodopad , jezerce ili fontanu . Slap pruža najviše dramatičan izgled i mogu varirati u veličini, ovisno o raspoloživom prostoru u svom dvorištu . Možete izabrati razne kamenja za vodu da teče preko stvoriti prirodni izgled . Vi svibanj također koristiti kamenje oko jezerca kako bi se uklopiti u ostatak krajolika . Postavite ih na vrhu brod da ga drže na mjestu . Ako ste u potrazi za najlakši igrani kamena voda projekta za vaše dvorište ,fontana je vaš najbolji kladiti . Možete kupiti pre -skupi fontana , tako da jednostavno morate smjestiti u svom dvorištu i osigurati vodu . Izbor dizajna i stilova su dostupni za kamene fontane , kao i , što vam omogućuje da ga uskladiti s ostatkom krajolika .
Potpornog zida

Ako imate vrt koji želite blokirati ili tlo koje morate držati leđa , koriste kamenje za izgradnju potporni zid u svom dvorištu . Poput kamena putu , možete koristiti metodu suho položio za zid , koji poziva na kamenje da se nalazi u međusobnom uzorak, tako ih gravitacija i trenje drže na mjestu . Međutim , što se također može koristiti mort osigurati kamenje na mjestu . Ako stvarate suho postavio zid , vapnenca ili pješčenjaka su vaše najbolje opcije jer su mekše i možda ćete morati rezati kamenje kako bi se oni ispreplesti s jednom drugom .
Patio

kako bi stvorili prostor za blagovanje na otvorenom ili zabavu , koristiti kamenje izgraditi dvorište za vaše dvorište . Slate , pješčenjaka i vapnenca su sve atraktivne opcije vrt i dati površini prirodnu, rustikalni izgled . Možete stvoriti neformalnu vrt pomoću kamenja u različitim veličinama i oblicima, ili se odlučiti za više formalni izgled i imaju kamen izrezati na jedinstvenom obliku i veličini . Kao s kamenom putu ili potporni zid , tvoj kamen vrt može biti suha - položio ili ožbukani . Suho položio vrt tendira biti lakše popraviti , jer se lako može ukloniti oštećeni kamen i zamijeniti ga . Međutim , to također može predstavljati spoticanja ako kamenje olabavio ili početi da se nasele .

Brick Popločavanje Savjeti

Kad ste se odlučili instalirati cigla opločnika na svoje, prvo ćete odlučiti o bojama i stilovima tako da odgovaraju vašem domu . Uzmite u obzir i boju vašeg doma , kao i bilo kakve obloge naglasak boje ili čak vrt naglašava. Pokupiti uzorke iz vašeg

Více >