Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Ideje za parking Jastučići

Instaliranje parkirno jastučić jeidealno rješenje za dodavanje dodatnog parkirnog mjesta , tako da se automobili mogu manevrirati slobodno bez blokiranja garažu ili kolovoz . Domovi s garažama u pravilu imaju samo prostor za dva automobila , koji dobro radi za obitelji s malom djecom . Kao tinejdžeri počnu voziti , međutim , novi automobili mogu biti dodan u obitelji bez prostrano parkiralište smještaj. Parkirno slabljenja daje tvrdu površinu alternativu parkiranja na travi . Dimenzije

parkirno slabljenja treba osigurati dovoljno prostora za svaku od vozila koje će koristiti jastuk . Da biste dobili točno mjerenje za parkiranje jastuk , izmjeriti širinu svakog automobila s otvorenim vratima ; to osigurava da vozači mogu dobiti i iz automobila lakše . Izmjerite duljinu automobila i dodati barem dvije noge na najduži duljine automobila kako bi dobili odgovarajuću duljinu parking jastuk . Dodaj dodatnih dvije noge na mjerenja na sve strane kako bi putnicima dovoljno prostora da hodaju okolo vozila . To također može biti korisno za sigurnosno svako vozilo odrediti minimalnu krivulju potrebno za svako vozilo da odustane od parkinga do slabljenja .
Mjesto

mjesto parkirno jastučić je u potpunosti do homeowner , ali bilo bi idealno da se nalazi na mjestu koje je lako dostupan na prilazu . Dio dvorištu može biti isklesana za parkiranje jastuk . Ako želiteparkirno pad biti izvan pogleda , stavi ga pokraj ili iza garaže . Ako bi eventualno željeli dodati drugi garažu ili prolio , stavite parkirnu jastučić na željeno mjesto i izgraditi na njega kasnije . Srpski

Material Srpski Srpski

Common materijali za parkiranje jastučići su izliveni beton, asfalt , utirući kamenje i šljunak . Parkirno pad zahtijeva stabilne temelje od oko 4 inča lomljenog kamena ili šljunka . Beton se izlio na parkiralište i zatim izravnao na ravnu površinu . Beton može biti ovjerene izgledati pločica ili oslikana s dizajnom . Beton traje oko mjesec dana da se liječe , ali to će biti moguće koristiti u nekoliko dana do tjedan dana. Asfalt jastučići se izlio i onda utro glatka ; to zahtijeva tri stvrdnjavanje dana prije upotrebe iako će nastaviti liječenje za godinu dana . Popločavanje i opeka može se postaviti za stvaranje kamenim izgled za parkiranje jastuk , ali kamenje treba ocijenjeno za kolne prilaze . Šljunak jejeftina alternativa druge opcije ; može se izlio i šire za uporabu u samo jednom satu .
krajobraznog

uređenje okoliša oko novog parkirališta jastuk pomaže vezati plohu s ostatkom kući. Akodio brda u dvorištu morali rezati stvoriti razini parkirno jastučić , instalirati potporni zid kako bi se spriječilo erozije i definirati područje parkirališta jastuk . Izboriti niz koraka kako bi vodili od parkirališta na nogostup na gornjoj razini . Flat parkiranje može se definirati s krajobraznog drva , malom gredica ili grmova . Hedge oko parkinga jastuk može pomoći da prikriju automobila , tako da jekrajobraz izgleda prirodnije . Kao alternativa cijeli gredica , možete se postroje jastučić saksiji biljaka .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095561.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.