Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Kako Space Rebar

Kako bi se učinkovito spriječiti pucanje betona , a kako bi se osigurala njegova struktura je prikladno jaka , Rebar mora biti pravilno postavljena u okviru konkretnog kalupa , a raspoređeni u razmacima kako bi se spriječilo stvaranje pukotina . Nema skup mjerila za razmak Rebar, osim ako ste jedan ugovor za izgradnju betonskih zidova unutar zgrade kodovi . Za prosječnog kućnog majstora gradi terasu , tu su daleko manje ograničenja . To je ono što vam je potrebno Srpski čelične žice
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Stavite četiri komada čelične armature u betonske kalup oko 6 inča iz vanjskog raz na svakoj strani . Vežite ove dijelove zajedno čvrsto pomoću čeličnih žica .
2

Stavite komad armature u središtu okvira s njegovi krajevi odmara naniže od vanjskih armaturnih komada . Osigurajte ovaj komad na mjestu sa čeličnom žicom . Mjesto komada Rebar Paralelno s ovom komadu dok postoji oko 1 noga prostora između svakog komada .
3

Mjesto armaturnih na vrhu tih komada na isti način , stvarajući šahovske i pričvršćivanje svaki komad Rebar gdje se sastaje nižu Rebar sa čeličnom žicom . Svaki otvoreni trg bi trebao biti oko 1 noga kvadrat , ali ne mora biti točno 1 metar i po.


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095581.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.