Opcije u beton boje

Ako ste umorni od standardnih izgled betona i žele betona koji izgleda drugačije nego profesionalno , te bi trebao koristiti u boji betona . Izbor boja su gotovo beskrajne , omogućujući vam da stvoriti bilo pogledati zamisliv . Raznolikost boja su dostupne , od zemljanih tonova na šarenim bojama . Cijena od obojenog betona može se usporediti s instaliranja novog betona ili zamjenu postojećeg betona . Razne izvođačima i dobavljačima također su dostupne završiti svoj ​​sljedeći boji konkretan projekt . Žigom beton Boja

ovjerene beton boja ima prirodan izgled na njega , a sadrži više od jedne boje . Boje li se odluče provesti u vašem žigom beton bi trebao odgovarati ili nadopuna boju zgrade ili kuće koju su polaganje betona okolo . Obratite pažnju na konkretne boje naglašavaju krov i prilaženje boja i nisu tako blizu u boji jedni drugima da oni nisu kontrastne .

Integral Color

obojenog betona dobavljači mix integralnih boje na svježi beton na skupne tvornici , koja proizvodi ujednačene boje betona tijekom. Proizvodnja betona na ovaj način nije intenzivna rada kao što dodati boju prije nego što se beton , i to je također korisno akokonkretni ikad čips jer to neće biti tako vidljiv s bojom integriranog diljem betonskih ploča . Razne boje su dostupne od raznih dobavljača da se integriraju u beton .
Tekućina ili prah Izdanje Boja

možete dodati puštanje prah za beton , nakon ga postavite . Vjetar puše prah okolo , što ga instalirate proporcionalno teško . Druga opcija uključuje dodavanjem bistra tekućina ispuštanje u betonu nakon što ga stavite i dodavanjem boje u prahu na tekućem izdanju . Ova opcija ne pruža najviše jarke boje ; Međutim , to je bolje od gubljenja prah na vjetru . Obaprah ikombinacija tekućina /praha dodati suptilne boje na svoj betona .
Dye i nijanse boje

Obje boje i nijanse dodati više jarke boje na svoj betona . Boje i nijanse i izblijediti s vremenom , ako oni budu izloženi ultraljubičastom svjetlu . Tints pružiti drugačiji završiti na betonu . Pomiješajte ton sa akrilnom punila, a primjenjuju se na betonu ste upravo postavljeni . Sealer će zapečatiti u boji . Dodavanje boje kontakte da se vodi i primjene na beton i dodaje suptilnu boju .

Kako Cut velikih Betonski finišeri

Betonski finišeri su dostupni u širokom rasponu veličina i oblika . Finišera može se koristiti i na mjestima kao što su otvoreni terase, prilaze ili šetališta . Debljina opločnika u rasponu od zajedničkog 2 - na - 3 - inčni veličine debljim kamenim

Více >