Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Stvari koje trebate Pave cesta

asfaltirana cesta može koštati više od šljunka u početku , ali su troškovi povezani s dugoročno održavanje su često niže . Asfaltirane ceste su lakše držati bez korova i drugog biljnog rasta i sigurnije voziti u vremenskim surov . Postoji veliki broj predmeta potrebnih za utrti put , uključujući i puno šljunka i vozila specijalizirana za asfaltiranje projekata . Šljunak

Budite spremni nazvati šljunka uslugu , jer ćete morati kamiona punih materijala za stvaranje svoje ceste baze . Vi ćete trebati barem 4-6 cm šljunka , ali provjerite sa svojim gradu ili županiji planiranja odjela kako bi saznali o lokalnim propisima . Sloj geotekstila tkanine položen na tla i pokrivena u cestovnom baze šljunka će pomoći spriječiti stvaranje pukotina , brazda i rupe u asfaltu , čime se produžava vijek od asfaltirane ceste .
Asfalt Mixer

asfalt mješalice zadržati vrućim asfaltom -mješavina na bazi petroleja asfalta cementa i lomljenog kamena, šljunka i pijeska - na temperaturi od 300 do 325 stupnjeva , tako da ostaje podatna za oblikovanje i postavljanje na kolnik . Izvođač može imati pristup prijenosnim asfalta mikser , ili se mogu iznajmiti od većine iznajmljivanje opreme agencije .
Asfalt razbacivanja

Koristite asfaltirana posipača prilogu do proklizavanja utovarivač čimvruća mješavina je smjestio na kolnik . Tablice su dostupne u širinama do šest metara , te će vam omogućiti da grade cestu u jednom prolazu . Skid utovarivači i priloge poput asfalta hvataljkama su dostupni na traktoru ili opreme videoteke .
Asfalt Roller

Koristite asfaltirana valjak staviti završavanja dotakne na svoj asfaltiranu cestu . Većina valjci upravljao vozač i koristiti dva seta bubnjeva za glatke i kompaktan nedavno postavljen asfalt . Mali projekt kao što je prilaz može pozvati na jedan -tona asfalta valjkom , ali za projekte većih razmjera , kao što su na parkingu ili dugom putu , graditelji trebali bi se odlučiti za velika tri tona modela s bubnjevima u39 - to- 51 - inčni rasponu , prema internetskoj stranici ForConstructionPros.com .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095652.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.