Vrste betona prilaze

Odabir materijala za popločavanje vaš kolni prilaz koristi biti lako . Imao si dva izbora: asfaltne ili betonske . Ako ste izabrali betona , to bi vjerojatno biotipičan , siva beton . Običan sivi i dalje može bitinajviše koristi , ali i dekorativna opcije dostupne danas , nude širok spektar mogućnosti . Odabir dekorativni beton za svog kolovoz dodaje trenutak rubnik žalbu na svoju imovinu , što pak dodaje da vrijednosti nekretnine. Žigom beton

Otisnuto beton jeekonomičan način da se stavi u novom prilazu ili zamijeniti postojeći. Jeftiniji od tradicionalnih finišera i prirodnog kamena , žigosanje može dati betona izgled kocka kaldrme , kanjon kamena ili opeke . Svestranost omogućuje vam da odaberete dizajn koji se uklapa u postojeću arhitekturu . Akotroškovi radi cijeli kolovoz je izvan dosega , granice sumanje skupa alternativa .
Uklesani beton

Ako imate postojeću betonsku kolni prilaz koji želite ažurirati , graviranje jeopcija . Ne dodatna konkretna obično je potrebno , osim velike pukotine ili gouges su prisutni . Gravirano dizajne obično može ugraditi male postojeće pukotine . Posebna oprema čini rezove oko 1/16 do 3/8 inča , u betonu , simulirajući pojavu talog linije ili žbukom . Tradicionalna dizajna uključuju kamena ploča , opeke i škriljevca . Mnogi instalateri nude prilagođene logotipa, dizajna i uzoraka .

Betonski popločavanje

popločavanje su dizajnirani kako bi ispreplesti i oblik obrazaca . Oni su dostupni u širokom rasponu stilova, tekstura i boja . Korist od opločnika je da su oni jednostavno ukloniti i reinstalirati . Oni su također dovoljno čvrst da izdrži bilo klime .
Going Green Srpski Srpski

Tradicionalna asfalt koristi neobnovljivi naftnog bazu , dok se beton sastoji se od vode , prirodni kamen , pijesak i cement . Vapnenca ,najobilnija mineral na zemlji , jenajveća komponenta u cementu . Betonski Driveways imaju duži život od ostalih kamenim materijalima , a može trajati duže od 30 godina. Osim toga , beton je više reflektirajuća od drugih površina , što može smanjiti troškove rasvjete i povećati vozilo i sigurnost pješaka . Beton je također reciklirati .
Njega i održavanje

Betonski Driveways zahtijevaju malo održavanja . Ovisno o vremenskim uvjetima i količini prometa , vaš konkretan kolovoz trebala samo trebate mli oko svake dvije godine . Koristite komercijalne pečat , dostupne putem lokalnog željezariji ili konkretnog dobavljača materijala . Trebali bi , međutim , uklanjanje mrlja što je prije moguće . Deicing kemikalije koje se koriste u zimi , može oštetiti betona . Koristite pijesak kao alternativu opora kemikalija .

Kako Seal ispucati da se zaustavi Weeds

U gotovo svakom dvorištu i oko svake kuće , korov raste iz pukotine u pločniku . Jedan od načina da biste dobili osloboditi od njih je da ih ubije sprejem . To se može činiti kao popraviti, ali to je samo privremeno . Trajnije rješenje je da zapečati

Více >