Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Glazura Problemi

Pojam " glazura " koristi se u zidove može bitiimenica iliglagol . Glazura jestan alat koji se koristi kako bi razini i glatka svježe izlio beton . Pokrivač višak vlage na površini lijevanim betonom . Ugradnji je proces izglađivanje vlažnog betona . Mehanički

Mehanički estriha kaovibrira rešetka estriha može imati problema s zavareni spojevi dolaze odvojeno, mehanički kvar veze i neujednačen vibracije . Vibrirajuće glazure dolaze u dijelovima koji se mogu priključiti za proizvodnju 75 - stopalo dugo ugradnji stroja .
Surface

ugradnji strojevi mogu napraviti poprečnih udubljenja na površini betona . To se može dogoditi od težine uređaja ako se prekida prije završetka postupka . Glazure izvodi prebrzo može uzrokovati daska za pranje rublja efekt površini betona .
Smjesa

Nepravilno smjese betona će stvoriti velike probleme estrih, kao što su curling rubova i zglobova . Vlage u estrih će ispariti na različitim cijenama , stvarajući niska područja . Smjesa koja je previše suho će izazvatiglazura ispucati i /ili raspasti pod teretom namještaja i gustog prometa .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095761.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.