Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Korak - po-korak vodič o tome kako instalirati Flagstonea terase

Beton je zgodan i izdržljiv , ali ne uvijek u skladu s homeowner ciljeva dizajna . Izrađena je od prirodnog kamena , kamena ploča opločnika suatraktivni i manje monotono alternativa izlio beton . Instalirajte Flagstonea " suhi ", ili bez žbuke , za održavanje rustikalni izgled i kako bi se izbjeglo buduće žbukanje pitanja, kao što su voda udruživanje i pucanja . Prilikom polaganja kamena ploča "suhi ", zapošljavaju Priprema i ugradnja metode koje će osigurati vrt baš kao izdržljiv i dugotrajan kao concrete.Things morat ćete Srpski pitanju i žice ili boja u spreju
Lopata
Rake < br > Prehrana
Odgovarajuća razina Screenshot Vrt valjak ili ruku nagovarati
korov - blokiranje tkanine Screenshot šljunka Screenshot Sand
gumeni bat
tvrde naježio metlu Srpski Hammer ( opcionalno ) < br > Chisel ( opcionalno )
plastičnih rubnjaka ( opcionalno )
Prikazati više uputa
1

Markuželjeni vrt površine koriste kolci i niz , ili boja u spreju .

2

Dig tlo u željenom vrt površine 5 cm dublje nego debljini kamena ploča . Rake tlo za čak površine tla . Mjesto i premjestiti ploču preko temelja s razinom za provjeru ujednačenosti i napraviti korekcije . Zbijanje tla stvoriti čvrstu krevet , pomoću valjka vrt ili ručnu nabijanja .
3

odmotati dijelovi eko -friendly korovom blokira tkanine , izrezati ih da stane i da se postrojeiskopani krevet . Izrežite tkaninu kako bi produžili do rubove iskopane krevet .
4

vrh sloj korova - blokiranje tkanina sa 4 inča šljunka . Suzdržavam ili roll sloj šljunka . Opet koristiti ploču i razinu za provjeru ujednačenosti . Napravite lagani nagib , ako je to potrebno za vodu otjecanje dalje od zgrade . Dodajte 1 1/2-inch sloj pijeska na vrhu šljunka . Suzdržavam ili uvaljati u pijesak . Magla šljunka i pijeska s cijevi u vrtu, vlažiti i ostavi da se slojevi podmiriti . Dodajte više pijeska na bilo udubljenja koje se razvijaju .
5

početi polaganje kamenih ploča u kutu . Štrajk svaki Kamena ploča s gumenim malj ga položiti sigurno u pijesku . Fit redovito u obliku Flagstonea finišera čvrsto zajedno u uzastopnim redovima . Instalirajte nepravilnog oblika kamenih ploča više organski, razmišljanje od kamenja kao slagalice koji će se uklopiti u cjelinu . Split pavers da stane bolje , po potrebi , udaranjem na željenoj podijeljenog skladu s dlijetom i čekićem .
6

Nakon svih kamenje na mjestu , spakirajte tla oko izložene rubove kako bi spriječio horizontalnu kamenu splavarenja . Ako je potrebno , ugraditi okomite kamenje je duboko u zemlji , kao ivica ili ulog diskretan plastični rub na obodu vrt .
7

Ulijte višak pijeska preko kamena ploča vrt površine pomete pijesak u praznine između kamenja kako bi se osiguralo uske zglobove . Poprskajte vrt površine s crijevom za podmirenje pijesak u zglobovima . Dodajte više pijeska na bilo koji oblik šupljine .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095762.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.