Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Paver Kamene Ideje

Korištenje popločavanje kao dekorativni opcije na tradicionalnom prednji nogostup ili kolovoz . Popločenje dolaze u raznim oblicima, bojama i veličinama . Uz nogostup ili kolovoz , oni mogu stvoriti dekorativni i funkcionalni vrt ili potporni zid . Vaš jedini granice suiznos od prostor morate raditi , proračun za projekt i kreativnost osobe instaliranja kamenja za popločavanje . Priprema

Prije nego što je spustio bilo kamenja za popločavanje , skicirati dizajn koji želite stvoriti . To će vam pomoći odrediti broj i stil finišera trebat će vam. Gradepodručje i postaviti bazu zdrobljenog šljunka 3-7 cm dubine . Pack područje dolje sa stroja za komprimiranje i , ako je moguće , dopustitislomiti šljunčana podmiriti .
Mozaici

Napravite okrugli mozaik uzorak za male terase ili koristiti mozaik kao žarište u većim kamenom vrt ili kolovoz . Napravite mozaik iznutra prema van . Možete mijenjati boju finišera koje koristite u mozaiku dodati jedinstven osjećaj boja i dizajna.
Vodopad

Pomoću finišera stvoriti vertikalni vodopad značajka . Vodopad se može ugraditi u vrt koji okružuje dio u prizemlju bazen , ili to možesamostalan značajka . Možete koristiti istu vrstu i boju finišera stvoriti ujednačenu izgled vaše vodopada ili korištenje različitih oblika, veličina i boja za više prirodnog izgleda vodopada .

Ostali Sytles
< br >

Ostali dizajn stilova koje možete koristiti su ono što se zovepattern trčanje obveznica , što je jeftinije , ne zahtijevaju toliko reže na pojedinim finišera inajlakši za instalaciju . Kada se instalira ,uzorak trčanje obveznica izgleda na isti način kao i cigle na strani kuće . Prvi red je položio , s drugom redu počevši pola puta duž prvog finišera . Riblja kost uzorak postavlja pravokutne finišera na 45 - stupnjeva kut na jedan drugi .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095810.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.