Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Savjeti o Paver Care

popločavanje su cigle obično koriste na otvorenom za šetnice, terase, prilazni putevi i bazen palube . Ovi betonski ili cigleni blokovi su izuzetno izdržljivi i dolaze u različitim oblicima, veličinama i bojama . Ako se pravilno instalira , opločnika trajati dugi niz godina . Redovito uklanjanje korova i čišćenje će zadržati svoje finišera izgleda dobro . Paver površine mogu se početi prikazivati ​​pritisak nakon nekoliko godina kao rezultat teških vremenskih uvjeta i trošenje . Malo težak rad je sve što je potrebno da biste dobili vaše finišera vratiti u formu . Redovito održavanje

Redovito održavati svoje finišer površinu po otvorenim ukloniti lišće, prljavštinu i ostale krhotine . Izvucite bilo travu i korov koji može raste između opločnika . Pranjem ne preporuča se kaosnaga vode može biti štetan za podove .
Paver Inspekcija

Provjerite čips , crack ili pauze i zamijeniti oštećene finišera . Ako su finišera set s ljepilom , možda ćete morati koristiti čekić i dlijeto za uklanjanje oštećenog finišer .

Bazi ulja Mrlje

Pokupiti uljne mrlje na finišerom prilazu ga pokrivaju s mače legla . Možete zamijeniti piljevinu ili kukuruzni škrob , ako nemate kitty leglo . Dopustitemače legla sjesti na mrlju najmanje 6 sati , a zatim pomesti ga . Piling mrlja s kistom i odmašćivanje proizvoda . Možda ćete morati zamijeniti finišer akomrlja je preduboko .
Paint Mrlje

razrjeivač može biti učinkovit u uklanjanju mrlja boje od svoje finišera . Izbriši mrlju s krpom umočenom u tanjim . Struže boju daleko i dobro oprati sapunom i vodom nakonmrlja je u potpunosti uklonjen .
Rust

Grills i metal vrt namještaj može ostaviti mrlje hrđe na podove . Pokušajte ribanje četkom , tople vode i deterdženta za posuđe . Ako se to ne radi , možda ćete morati kupiti proizvod za čišćenje izrađene posebno za uklanjanje mrlja od hrđe na podove . Da se to ne događa u budućnosti , zapečatiti bilo metalnog namještaja i noge vašeg roštilja s proizvodom u protiv korozije .
Ostalo Mrlje

deterdžent za pranje posuđa , crtica soli i tople vode uklanja većinu drugih mrlje . Piling s četkom za dati finišere dobro oprati , a zatim dobro isperite .
Sealant

Nakongodinu dana , ili najmanje jednom u dvije godine , nanesite pečat izrađene posebno za vaš tip finišera . Prvo , pomesti i očistiti finišera sa sapunom i vodom . Ostavite da se potpuno osuši prije nanošenja brtvila . Nemojte dopustiti da bilo tko koristiti finišer površinu dok je brtvilo potpuno suho .
Fall čišćenje

Operite finišera svake jeseni ukloniti otpalog lišća koje bi ih obojiti . Pročistite daleko bilo plijesan, gljivice , sok od stabala ili bilo koje druge mrlje možete naći .
Winter Care

Nemojte koristiti led melters na Paver površinama kao što su uzrok ljuštenja i mrlja opločnika . Koristite gumenu dnom plug i plastičnu lopaticu za uklanjanje snijega s Paver površina kako bi spriječili grebanje i oštećenja .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095945.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.