Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Kako položiti Vanjski opločnika

Malo je bolje nego sjediti vani kada je vrijeme toplo ; i ako imate svoj ​​vlastiti vrt s prostorom za roštiljem i stolice, svebolje . Možete napraviti svoj vlastiti vrt u vikend , ovisno o veličini vrt . Većina ljudi koristi popločavanje , jer oni dolaze u različitim oblicima, veličinama i materijalima kako bi odgovarao bilo koji home stil . Počnite tako da odete na vaš hardver ili kućni centar i napraviti svoj ​​izbor . Upute Screenshot
1

osloboditi prostor gdje namjeravate smjestiti popločavanje cigle sve odbiti i raste stvar i sprej korova ubojicu obeshrabriti vegetacije od ponovno rasti . Iskopati tlo gdje pavers će biti položen na oko 4 inča duboko . Odaberite smjer u kojem će teći otjecanje daleko od kuće , a sa svojim lopata čine područje pokraj svoje kuće oko 1/4-inch po podnožju viša od druge strane svoj ​​vrt , tako jaka kiša će se odvoditi ispravno daleko od svoje kuće . Suzdržavam prljavštinu i eliminirati bilo kakve vidljive niske točke .
2

Ulijte dovoljno pijeska u tom području , tako da je 1 cm do 3 inča duboko kada se raširi . Razina pijesak s dužinom od 2 - by - 4 ili druge građe .
3

ocrtati svoj ​​vrt prije početka polaganja opločnika , a zatim početi ih polaganje . Pobrinite se uklapaju zajedno tijesno ; mnogo stilova popločavanje imaju brazde na njihovim stranicama da je blokada kada instalirane
4

Sprinkle pijeska preko svega finišera , a zatim s metlom , pomete pijesak između utora na savršeno stane . Crijeva u pijesku olako i četkanje više u potrebi . Jednostavno posipati i pomesti opet s vremena na vrijeme, kao dio rutinskog održavanja .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095985.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.