Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Kako Završni sloj asfaltnog kolnika

Seal premaz štiti asfaltnih površina pružanjem barijeru između asfalta i destruktivne učinke sunca i vode . Brtvljenje asfaltne površine i produljuje vijek trajanja na površinu i poboljšava izgled sprečavanjem blijedi i pucanja . Asfalt brtveni premaz se nanosi jednom godišnje . Seal premaz jezahtjevan proces jer morate držati podalje od područja za najmanje 24 sati, a to jeneuredan proizvod primijeniti , ali brtvljenje svoj ​​asfaltirane, godišnje sprječava veće probleme , a možda i zamjene cijele površine later.Things što vam je potrebno Screenshot Cold - patch asfalta Screenshot kit nož
ukočeno naježio metlom
crijevo za polijevanje
kolovoz čišći
četka za ribanje
Paint miješalica
valjkom
dugom ručkom < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Povucite sve korov i trava raste na rubovima i kroz pukotine .
2

Sweep pukotine besplatne sipkog materijala s ukočen naježio metle .
3

pilingcijela površina s kolovoz čistač razrijeđen vodom i četka za ribanje . Usredotočite se na uklanjanju sve nečistoće i uljni film iz asfalta .
4

Ispuni male pukotine (debljine više od 1/2-inch ) s hladnom pour crack punila ( hladna patch ) . Ova vrsta punila ne zahtijeva grijanje . Koristite kit nož ili lopaticom za glatke hladno naljepnice preko pukotine .
5

Ostavite popraviti pukotine da se potpuno osuši . Provjerite preporuke proizvođača za vrijeme hladnog patch za sušenje .
6

Mixpečat premaza prema etiketi je smjerovima . Ako ste dodali vodu ipremaz pečat čini gusta i teško se širiti , dodatimalo više vode . Učinite to polako , jer previše vode ćepremaz pretanak , što će uzrokovatipremaz nositi prerano .
7

Uključitese naglavce dolje jednom mješoviti i pustite da odstoji nekoliko minuta , a zatim ponovno ga iznova i pomiješati s bojom miješalicom .
8

Ulijte dovoljno brtveni sloj da pokrije 20 četvornih metara površine na stražnjem dijelu asfaltne površine .
9

Roll brtveni sloj na površini koristeći veliki valjak u prilogu dugom ručkom ( poput metle ) radnog unatrag , tako da ne hodaju preko zatvorenoj površini . Preklapaju svoje poteze i koristiti dugo prolazi dati glatko završio izgled .
10

Ostavite brtve kaput da se suši 24 do 48 sati , ovisno o vremenskim uvjetima .
11 < p > Nanesite drugi sloj do novih asfaltnih površina za duboku penetraciju u gornji sloj. Površine koje su prije bile zapečaćene ne moraju imati drugi kaput .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095991.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.