Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Tvrdi Landscaping Alati

Pejzaž dizajneri često podijeliti svoj ​​rad u tvrdom uređenje i meke uređenje okoliša . Soft uređenje se odnosi na one elemente vrtom koji je prvi proljetni na pamet : stabala , grmova i cvijeća . Hard uređenje se odnosi na to kako landscapers korištenje umjetnih materijala dati oblik i interes za krajolik . Elementi tvrdi uređenje su šetnice, platforme , ukrasa i vanjske strukture , pa čak i zgrade . Raspon potrebnih alata kreće kao široko kao vrsta struktura uključenih u tvrdom uređenje okoliša . Razina

je razina potrebna za izgradnju bilo koje strukture koje su ravne , vodoravne plohe . Za unutarnju pregradnja projektima , to je često moguće jednostavno uskladiti neke nove strukture s vodoravnim prugama postojećih elemenata , kao što su na pod i strop . Međutim , u teren , što je iznimno važno koristiti razinu kako bi odredio pravilan kut postaviti temelje , da li ste izgradnju palube ili birdbath . Za fleksibilnost pomoću razinu za male i velike projekte , odlučiti za model mjerenje 48 inča ili duže . Za većinu projekata ,razina korištenjem više vode mjehurići će biti dovoljno ; Ako vam je potrebna još veća točnost ili imaju slab vid , možda ćete se odlučiti za jedan s elektronskim povratnim informacijama .
lopatica

Jedan od najčešćih elemenata vanjskog hard uređenje okoliša je asfaltiranje , da li s opeke , crijepa ili kamenja . Da bi se postavili većina tih materijala uz nogostup , koristiti stan lica lopaticu i širiti bilo kojem mediju ispod i spakirati pojedinačne pločice na mjesto . Kada se širi cementa ili drugog ljepilo ispod kamenja , koristite tramvajsku lopaticu , koji " češljevi " s površine koja ravnomjerno raspoređuje , baš kao što bi za unutarnju polaganja pločica . Pokušajte više trowels na hardveru dućan za testiranje koje ručka je najugodnije stisak . Ako ćete biti polaganje dug put ili pokriva veliko područje , cijenit ćete alat koji je dobro uskladiti s vaše strane .
Lopata
< p >lopata je bitan alat za obje mekog i uređenje okoliša . Prije svega, vi ćete ga koristiti tijekom početne faze tvrdom uređenje projekata , kada raspremanje višak tla prije postavljanja temelja ili šetališta . Izaberite između nekoliko tipova lopata, klasificiranih prema različitim oblicima blade . Istaknuo lopatama su idealni za provaljivanje u zbijenog i kopanje . Okrajčena lopatama su dizajnirani za grabiti do raskliman tlo , i stožastih lopatom noževi su najbolji za pomicanje izgubiti tlo s jednog mjesta na drugo . Nježno istaknuo lopata sa širokim lice će raditi i za različite svrhe , što je korisno prvu stavku , kada prvi put izgradnji svoju kolekciju tvrdih krajobraznog alata .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016096016.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.