Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Kako koristiti štancanja valjak za beton

žigosanje čini konkretno izgleda kao bilo što osim običnog sivog betona . To može dati betona izgled kamena , a može čak i da izgleda kao drvo . Da biproces dorade još lakše i ujednačenija ,štancanje valjak ponavlja uzorak po dužini i širini betona zaliti . Betonski valjak je lagan i jednostavan za rukovanje . Do-it - yourselfer s iskustvom rada u betonu može dodati završni dodir na novi nogostup ili kolovoz s štancanja roller.Things morat ćete
Gudački Screenshot Ulozi
2 - by - 4 ili 2 - po - 6 - inčni klade
stolarska četvornom
šljunka
Lopata
Rebar Screenshot Bull float
okrajčivač Screenshot Roller release
Prikazati više uputa

1

Tie string za udjele i mjesto udjele u tlu na uglu betona zaliti . Slijedite smjernice gudačke izgraditi rub oblika za beton izliti dva - by - četiri ili dva -by - šest klade . Koš staro drvo za obrasce , ako je dostupna . Koristite stolarska trg kako bi se osiguralo svi kutovi su trg . Ako je potrebno , kopaju plitki rov postaviti drvo u dobitikonkretan zaliti na visinu vi to želite . Nakon što su oblici na željenu poziciju , koristite čekić voziti udjele u zemlju izvan forme držati drvo na mjestu .
2

Podesite nagib na projekt tako da ima odgovarajuću drenažu . Uklonite veliko kamenje i druge predmete iz područja gdje namjeravate izlije beton .
3

Lopata plitki sloj šljunka unutar forme . Postavite armatura , ili Rebar , u mjestu . Ulijte betona do dubine pogodan za težinu koju namjeravate staviti na njega .
4

Rad betona u kutove s grabljama . Upotrijebite dodatni komad drva kao estriha zbog ujednačavanja betona . Uz pomagač , raditi na drvo natrag i naprijed preko vrhovima oblika stvoriti ravnu površinu . Dodajte više betona na niskim mjestima , a zatim ga na višu razinu .
5

Površinu bull plovak . Radite sve agregat ponovno ispod površine . Kada koristite okrajčivačem oko ruba betona stvoriti glatka ruba i popustiti beton iz obliku .
6

sprej valjak puštanje na rub valjka i uz rub betona zaliti površina pojavljuje glatka i kremasta . Koristite jedinstvenu pritisak kao što roll rubnu valjak uz rub betona .
7

Stavite valjak puštanje na velikim valjkom , kao iostatak betona zaliti. Koristite put na rub valjka kao vodič kao što bi propusnicu s betonskog valjka . Kada bi se na drugoj strani betona zaliti , pokupiti valjak i premjestite ga za sljedeću pass . Ne preklapaju prolazi . Ponovite ovaj postupak sve dok ne završi štancanje sve betona . Upotrijebite dodatni valjak otpuštanje sprej koliko je potrebno da bi valjak iz pridržavaju .
8

Izvadite oblike kada su konkretni suši . Izbjegavajte korištenje betona dok ima šanse za liječenje . Dužina vremena ovisi o debljini konkretnim i vremenskim uvjetima .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016096023.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.