Molitva rock vrt Ideje za dvorište u zemlji

Razmislite o molitvenom vrtu , a velike su šanse da zamislite voda teče iz umirujuće fontane ili stoji nepomično u reflektirajuće bazen . Molitva vrt , ipak, ne treba biti voda , iako su elementi trebali bi biti izabrani pažljivo za svojim umirujućim učincima . Baš kao što voda čisti tijelo i molitva je čišćenje za dušu , kada uđete u svoj ​​molitveni vrt koji želite pronaći značajke koje podižu teret svoj ​​dan , a ne dodati još jednu stavku u svoj to-do liste . Dakle, odabrati elemente koje smiruju vaš duh i pomoći vam da se usredotočite na trenutak pri ruci , a izbjegavati biljke i strukture koje zahtijevaju redovito održavanje . Labirint

Unesite svoj ​​vrt kroz labirint , i sa svakim korakom meditativnom vaš um će proliti brige dana . Kao što ste putovanje do centra labirinta je vaše disanje će se opustiti , napetost će se rastopiti od ramena i vaš um će postati spremni moliti ili meditirati . Za instalaciju jedan na vašem dvorištu uz minimalan rad , kupiti predložak slikano na korovom blokira tkanine . Zatim stavite kamenje na njega stvoriti obris . Ako imate prostora za Multiroom molitveni vrtlabirint može zauzeti jednu sobu , ili u manjim dvorištima može bitisredište rock vrt s garniturom oko svoje perimetra .
Rest

Odmor za tijelo je bitno za postizanje fokusiran molitvu ili meditaciju . Udobna klupa ili stolica za sjediti , a pogled kroz krajolik je idealan . Dodaj mali stolić za mjesto za održavanje dnevnik , zarobiti odgovore koje dolaze , dok vi molite ili meditirajte i osvježavajući čašu vode . Ako vam je draže da sjedi na tlu meditirati , razmislite bacanje nekoliko velikih jastuka oko vašeg vrta ili nokautirati mat pogodna za ležanje na .
Anketama vaše brige

bitan element molitve za mnoge jepreseljavanjem straha i tjeskobe do Boga . Jedinstven podsjetnik da ste izdali težinu vašeg problema je napisati svoje molitve na glatkim stijenama s dva protivnička igrača , a zatim stavite stijene u lice vodom tekućom vodom . Tijekom vremenavoda će oprati svoje riječi , što može poslužiti kao podsjetnik , ovisno o svojim duhovnim uvjerenjima , da Bog ima razrađen problem . Zamijenite svoje brige sa zahvalnošću . Napišite što ste zahvalni na gaćice od vodootporne papira i stavite ih u veliku zdjelu bronce . Ova zdjela mogu postatižarište u vašem vrtu , podsjećajući vas od uslišenjima ili pozitiva u vašem životu .
Miris i ljepota

Budući da su biljke koristiti štedljivo rock vrt , postigla miris i teksturu sadnjom lavande i ružmarina oko vrta , ili u kontejnerima . Lavanda ( Lavandula spp. . ) , Uspješan u USDA srčanost zona od 5 do 10 , simbolizira čistoću . Ružmarin ( Rosmarinus officinalis ) , uspješan u USDA srčanost zonama 6 do 10 , simbolizira za neke da je Bog vjeran odgovoriti na njihove molitve . Ružmarin također simbolizira sjećanje i prijateljstvo . Razmislite sadnju low - održavanje afričke Iris ( Dietes iridioides ) donijeti boju i ljepotu u svoj prostor . To je jednogodišnja u US Department of Agriculture biljka srčanost zona 8-11 .

Kako izgraditi natkriveni roštilj Brick

natkriveni roštilj roštilj Vam daje pristup na otvorenom kuhanje području tijekom cijele godine , bez obzira navrijeme . Izgradnja ove strukture zahtijeva od vas da se izgradi čvrst jastuk , sam roštilj i krov . Najjednostavniji verzija ovog tipa str

Více >