Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Posebne Vanjski Projekti >> Content

Kako izgraditi Pole Barn krov na tlo

Pole staje tako nazivaju jer su im krovovi podržan na polovima , a ne zidova . U stvari , zidovi su posve neobavezno , kao što je toizmišljena ili izlio kat . Zbog troškova i brzina i praktičnost izgradnji su svi čimbenici u odlučivanju o izgradnji pole staju nego složeniju strukturu , krovovi su obično izrađeni odnajlakših , najlakši za instalaciju materijale . Upute Screenshot
1

korištenje graf papir za crtanje planova za pole štali . Na jednom listu nacrtati oblik staju na ljestvici , navodeći svoje eventualne dimenzije i skiciranje na mjestima na rešetki . Krovovi materijal obično se prodaje u 8 - noga - by - 4-noga listova , pa osmišljavanju projekta koristiti višestruke tih dimenzija smanjuje na rad i složenosti .
2

Dizajn krovnih rešetki . To su trokutaste , ohrabrila okvire da - kada orijentirana okomito - daju krovu svoje nagnut lica , se često naziva kao " polja " u industriji -govoriti . Rešetke obično su raspoređeni tako da su njihove padine padne na strane zgrade , a ne prema naprijed i natrag; To smanjuje količinu otjecanja bačena na korisnike staji tijekom kiše . Uređeni na taj način ,rešetke ' oblik i veličina se određuje eventualnom padini obvezne i širine pole štali od strane na stranu

Na posebnom listu graf skupa , nacrtajte plan na rešetki . ; Sve će bitiisto za jednostavnu kvadratnog ili pravokutnog pole štali strukture . Detalji duljine svih drva omogućuje" popis za kupovinu " potrebnih materijala koje treba prevesti.
3

Izrežite sve klade na veličinu. Kao što je pole staje su obično barem dovoljno velik za smještaj nekoliko vozila ili dijelova opreme , krovne rešetke moraju biti napravljena od relativno glomazni otpad . Iz tog razloga ,cirkular ili stol vidio preporuča .
4

Sastavite rešetki na ravnom terenu . Gotovo uvijekkat ispod pole štali treba biti ravna ; akoizravnavanje dio procesa je završen , koristite ovaj prostor za okupljanje rešetki . Pripremi jednu rešetku na vrijeme , tako da dvije vrhunske akorde - The kosim stabala koja će se odmah ispod krova - i jednu donju žicu na mjestu , da bi u obliku trokuta . Potom ubacite što više konzolne nosače koji su potrebni da bicijela struktura kadriranje kruta . Koristite nokat- ploče , ponekad naziva umetci , osigurati svaku tocku .
5

Uklonite gotovog krovište iz radnog prostora , stavi ga stan ili pažljivo nagnuti ga protiv podrške , i učinitisljedeći. Postupak ponavljajte dok sve rešetke dovrše .
6

Povratak jednu od rešetki na ravnom području i orijentirati se , tako da je vertikalna i zauzimaju prostor u kojem stražnji zid pole štali je biti . Jestepomoćnik držite krovište na mjestu . Pomaknite drugi krovište na mjesto u skladu sprvom, točno 4 noge prema naprijed ako koristite 4 - noga krovne ploče .

Purlins su grede koje drže front- to-back uz polja , okomito na su rešetke i horizontalno na tlo . Njihova primarna svrha je pružiti potporu krovnih obloga , ali - u prefabriciranje krov koji je kasnije da se podigne kao cjelina na vrhu strukture podrške - oni se također mogu zaključati rešetki na mjestu u odnosu na drugu . Korištenje dugih drva kao greda omogućuje nekoliko rešetki da se združi , što povećava snagu strukturi je . Koristite vjenčanica otprilike svaka 2 metra niz padinu od rešetki , preklapaju njihove ciljeve kao što je uzorak u redovitom opeke . Nakon što su prve dvije rešetke prilogu jedni druge , dovesti utrećem i ponovite postupak dokcijela Oblik krova je sastavljena , sa svim rešetki jednako razmaknute , sigurne , oblikovanje kostur krova odozdo na gore .

7

Bracerešetka struktura i dalje ako je potrebno . Povećana učvršćivanje između rešetki postaje postupno važnijivećikrov ; male strukture može trebati samo podrožnice , dok veliki strukture također možda trebati unakrsne aparatić , bočne aparatić , vjetar aparatić i šipki udvostručenje kao aparatić .
8

Postavite šipki , bočne zrake koje se pokreću između rešetki od naprijed prema natrag , u donjim kutovima . Nosači bi obično biti priključen na vrhovima stupova nakon što su betonirati u mjestu , akrov je tada izgrađen na gredama . Za projekt u kojem je krov u potpunosti je sastavljen na podu , a zatim podigao na vrhovima stupova , grede su predinstalirani dati krovne konstrukcije više krutost kada je podigao na svoje mjesto .
9

Učvrstite list krovnog materijala na mjestu . Slijedite upute proizvođača nalaže razmjere preklapanja , gdje svaki list pridružujesljedeći. Vijci su otporniji na vjetar na refule vjetra od redoviti su nokti . Spremi brtvljenje prostora između plahti dokkrov je na mjestu ; Mala količina savijanje je da se očekuje kakookupili krov prvo je suspendiran , a zatim se smjesti na polovima , što će vjerojatno ugroziti brtvila .
10

Instalirajte krovni pokrov . To se najpraktičnije učinjeno pomoću montažnih pocinčane čelične ploče dostupne iz većine home poboljšanje skladišta u različitim kutovima za različite krovne parcela .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1016019970.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.