Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Posebne Vanjski Projekti >> Content

Kako napravitikrov jači za snijeg

Mnogi mladi ljudi uče o kampiranju , tradicionalnih i country vještina i rasvjetnih ognjišta kod kuće prije nego što krenete i doživljava backpacking i trekking za real . Međutim , skloništa izgrađena u dvorištu u ljetnim mjesecima može biti slab . Za zimu , potrebno je ojačati krov da se nosi sa snijega . Malo iskustva mogu usporediti s udoban noći u svoj ​​zaklon , a vi i dalje siguran u spoznaji da je vaš krov je izgrađen da izdrži priroda je najgore što padnesnijeg . Upute Screenshot
1

Proizvodimo roofline sa strmim kutom tako da većina od težine snijega prenosi na tlo preko oslonaca svog šatora ili sklonište . Osim toga , kut veći od 45 stupnjeva prolio snijeg lakše ; dakle , manje snijega će se nakupljati na krovu .
2

Koristite najjači materijale možete naći . Kod gradnje klasičan šiblja sklonište , odbacuju tanki , punky ili zapetljano drva . Umjesto toga , koristite ravne , čvrste, bolest i Rot -free grane . Koristite više potpore nego što bi u ljeto i prostor ih više približiti. Što više potpore koju imate, više ruta postoje prenijeti težinu snijega na tlu .
3

Dizajnkrov biti što manji . Održavanje strmi nagib krova , a imajući u području krova na minimum znači izgradnju nizak krov . Da biste to postigli , morate smanjiti površine pod krovom na minimum potreban . Na primjer , izgradnju skloništa sa 45 stupnjeva nagiba krova koji je 4 metra širine nego širok 8 metara , te smanjiti visinu krova sa 4 noge .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1016096158.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.