Što Debljina šperploča koristiti za krov folija

šperploča folija ispod šindre čini strukturu krova . Pri odabiru debljinu šperploča , znaju da se specifičan pravilo o ispravnom debljine šperploča postoji . Graditelji obično koriste jedan od dva ili tri širine od iverice . Širine

Kada kupujete šperploča koristiti kao folija za krov , ne kupuju šperploča manje od pola centimetra debljine . Tanka šperploča nije dovoljno gusta kako bi podržao svoju težinu kada ste izgradnju krova . Pet osmina palac je također prihvatljiva , jer je tri četvrtine inča šperploča . Svaki od tih debljina je dovoljno osigurati krov s čvrstim temeljima i podržati prosječnu osobu koja radi na krovu .
Deblji Wood

logika mogla diktirati dadeblja šperploča ,jači isigurnijikrov će biti . Iako ovaj argument je istina , koristeći ništa više od tri četvrtine inča šperploča je nepotrebno . Ne samo da će to debljina drveta vas koštati više novca od kupnje tanji vrstu , to je teže i teže doći do krova i položaju po potrebi .
Oprez

Iako pola , pet osmina i tri- četvrt- inčni šperploča su uobičajene za krovnu foliju , treba biti oprezan kada se radi na krovu . Šperploče debljine ove je vjerojatno prekinuti pod razumne težine , ali korak na šperploču iznad krova grede što je više moguće . Inače , ostati niska i zadržati svoju težinu distribuira se izbjeglo stavljajući pretjeranog pritiska na jednom području u foliju .
Instalacija

Izrežite šperploča na odgovarajuću veličinu za krov i čekić na krov grede . Pokrivaju cijeli šperploča s terpapira . Preklapanje listove terpapira te ih šarka na šperploču . Zatim , završiti krov po čavlima asfalt crvenilo , drvene šindre ili listova aluminija na krovu .

Bandera instalaciju Details

Kad je u pitanju vanjska rasvjeta , nekoliko mogućnosti pružiti klasična pogled kao bandera . Stavljanje jedan pokraj ulaznih vrata , na kraju svog nogostup ili na vašem kolovoz otvaranju stvara poseban , elegantan ulazima za svoj dom i danju i noću

Více >