Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Posebne Vanjski Projekti >> Content

Kako izgraditi Counter Oko BBQ

Izgradnja šalter oko roštilja vam daje strukturu kuhinjom , dajući vam pripreme hrane prostor tik uz kuhanje roštilj . Točne dimenzije kontranapade kabineta ovisi ne samo o veličini vašeg roštilja , ali i na području gdje želite staviti brojač . Možete se odlučiti za ukrašavanje strane pulta u ormare s završiti kvalitetni iverice , ili možda priključiti rock ili cigla furnir završiti counter sides.Things što vam je potrebno
Mjerna vrpca
2 - by - 4 odborima Pretraživati ​​Paluba vijci
odvijač Screenshot šperploča Screenshot kružnom pilom Screenshot minobacačkom Screenshot lopatica
pločica vidio
pločica graničnici
zaptivnog Screenshot spužva
< br > Prikaži više uputa
1

mjerenje vanjske dimenzije roštilj . Izmjerite i izrežite duljine 2 - po - 4s stvoriti okvir za pult da okruži roštilj . Vozite palube vijke kroz zajednice gdje su se međusobno presijecaju , uz roštilj na mjestu unutar kadra kako bi se osiguralo da se uklapa ispravno .
2

Izmjerite sa strane i iznad pulta okviru programa. Cut listova šperploča , kružnim pilu , da stane više izvan okvira . Osigurajte šperploča na okvir s palube vijaka . Ostavite Roštilj je baza izložena ako je potrebno pristupiti u budućnosti .

3

lopaticom mort na pult , tako da je ravnomjerno rasporediti . Rake Mort s umišljen strani lopaticom , a zatim ispustite pločice na žbuci , pomoću odstojnika za postavljanje pločica ravnomjerno . Trim pločice da stane oko rubova pult pomoću pločica pilu .
4

Uklonite razmaka i primijeniti talog na praznine između pločica , pomoću lopatice . Obrišite svu žbuku na pločice s vlažnom spužvom .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/special-outdoor-projects/1016096207.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.