Slomljena vode Pa pumpe

Imate li vlastiti vodocrpilištu omogućuje vaš dom imati opskrbu pitkom vodom, čak i kada živite izvan raspona od komunalnih usluga vode . Slomljena vodu i pumpa stavlja se odmah zaustavi protok vode u kući . Većina problema s pumpama i proizlaze iz samo nekoliko malih dijelova unutrašnjosti pumpe . Simptomi

Prema Nacionalnoj Pump Company, kadpumpa motora je razbijen , često puše osigurač je žičani kada se pokušava pokrenuti . Problemi kabliranje također dovesti do kratkog spoja ili kvara na početak . Provjerite spojnim problema s multimetrom i usporedite koliko jecrpka priključena na spojnoj shemi na motoru . Problemi u i pumpe su također označeni jedinicu koja se pregrijava i pričepiti ili prestaje i počinje stalno .
Uzrokuje

Dokmotor u i pumpe može izgorjeti potpuno , labav ili oštećen žica je daleko češći . Prljavštine i korozije na prekidač tlaka i uzrokovatipumpa ne pokrene kad je potrebno , kaže FloTec vodnog gospodarstva . Čepovi sedimenta iz vode i ulova u ventilima, filtere i ejektorima unutrašnjosti pumpe i zaustaviti protok vode , što uzrokujepumpe za uključivanje i isključivanje brzo . Ovo brzo biciklizam također skraćuje vijek trajanja motora .

Popravci

klompe čistio pumpe svibanj zvuk lako , alivrijeđa krhotine mogle biti prijavljeni u bilo kojem od dobro sustavu . Zamjena motora pumpe samo rješava problem , akoprekidač tlaka i spajanje je netaknut i radi ispravno . Ako vaš crpka slanja određenu količinu vode u kući , ali se ne proizvodi pritisak vode koja vam je potrebna ,rotor unutra može biti iscrpljen , prema Vladi Alberta Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja .

Zamjena

Zamjena cijeli pumpa može uštedjeti novac na popravak kadapumpa je stara i ima nekoliko dijelova koji se ne obavljaju dobro . Uklanjanje potopne crpke koja je instalirana na dnu zdenca može zahtijevati dosadno dobro . Jet pumpa , koristi se za plitke bunare , instaliran je na površini dobro i potrebno manje napora za zamjenu . Oba zahtijevaju odgovarajuće ožičenje i zapečaćene veze s vašeg doma linije vode . Zamjena je najbolje lijevo zaprofesionalni .

Kako postaviti svjetiljku Post betonskim Sonotube

Kod instalacije žarulje post u vašem dvorištu , morate osigurati odgovarajuću podlogu za tu dužnost . Jedan od načina da to učinite je da postavite post u betonu , što stvara čvrste, gotovo neuništivi baze . Korištenje cjevasti konkretan oblik za pos

Více >