Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Bazeni i wellness >> Content

Vrste Paddock bazenom pop-up prozora

Paddock bazen pop-up prozora dolaze u nekoliko varijanti koje se mogu usmjeriti krhotine koje bi inače sjedi na dnu bazena prema čišćenje otvore . To pomaže smanjiti količinu ručno čišćenje morate ispuniti svaki tjedan , a imajući u bazen gazirano i osigurati da su kemikalije ravnomjerno raspoređena u cijeloj bazen . Monodirectional

monodirectional bazen pop-up prozora ne kreću mjesto , i stane na posebno označenim otvorima na dnu bazena . Ti pop -up zahtijevaju pažljivo smjer kako bi se osiguralo da oni usmjeravaju prljavštine i krhotine prema filtera , obično u sredini bazena . Ako se pop-up prozora postati poremećena i rotirati off opisni pristup , prljavštine mogu gurnuti protiv strane bazena i pop-up prozora neće služiti namjenu .
Dvosmjerno
< br >

Dvosmjerno pop-up prozora su korisne za bazene koji imaju više od jednog filtra , obično jedan u dubljem kraju bazena i jedan u blizini centra ili plitkom kraju bazena . Ti pop -up izravna prljavštine i krhotine prema oba filtera i imaju rupe na suprotnim stranama pop -up u kojem tlakom vode puca iz pomesti prljavštinu prema filtera na oba kraja bazena . Slično monodirectional pop-up prozora , oni moraju biti pažljivo uskladiti kako bi se osiguralo da seprotok vode usmjerava u pravom smjeru .
Omnidirectional

Kao što ime sugerira , glavna karakteristika joj je pop-up prozora obično izbaci pritisak od četiri strane . Ti pop -up obično se pojavljuju samo u sredini bazena i ne preporučuju se za uporabu u svim pop - up rupe . Zbog sklonosti za pop-up prozora kako bi gurnuti krhotine protiv strane bazena , moraju se koristiti u kombinaciji s monodirectional ili dvosmjernih pop-up prozora kako bi se osiguralo da seprljavština gurnula u stranu je plovio uz rub bazena prema filteri .
Rotirajuće

Rotirajuća pop-up prozora obično se pojavljuju na obje strane bazena . Oni se rijetko koristi , jerdizajn je manje pouzdan i više skloni neuspjeh . Kada se koristi , te pop-up prozora početku pop-up i usmjeriti mlaz vode u jednom smjeru , a zatim rotirati za guranje prljavštine na dnu bazena . Kada se koristi u kombinaciji s drugim pop-up prozora , što može spriječiti nakupljanje prljavštine uz rubove bazena .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/swimming-pools-spas/1016020075.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.