Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Bazeni i wellness >> Content

Kako Mjera kroz- zidni bazenom Skimmere

kroz- zid bazen skimmeri crpe vodu iz bazena i hraniti s filtrom , gdje je očišćeno i vratio se u bazen . Voda mora biti filtrirana preko određenog vremenskog razdoblja kako bi se osiguralo čisto bazen voda ; Vrijeme potrebno za dovršetak puni filtriranje varira ovisno o veličini bazena i količinu vode . Obiranje mora imati sposobnost da se povlačenjem omogućujevolumen vode koja se filtrira, u određenom vremenskom razdoblju . Upute Screenshot
1

izračunati volumen vode u bazenu . Formula je dužina puta širina puta dubina pravokutnog bazena koji se ne mijenjaju dubinu . Za tradicionalni pravokutni bazen koji dobiva sve dublje na jednom kraju ,formula je ( dužina puta širina puta dubina plitkom kraju ) plus (1/2 puta širina putarazlika između najpliće dubine i najdublje dubine putaudaljenost od mjesta gdje plitko kraj počinje da se dublje na rubu dubokog kraja ) . Za okruglim bazenima s dosljedan dubinu ,volumen će bitidubina puta 3.14 putakvadrat radijusa , što jeudaljenost od sredine bazena na rubu toga . Za ak u obliku bazena , možda ćete morati konzultirati s proizvođačem ili priručnik koji dolazi s njim u približnom volumenu .
2

Izračunajte fluktuacija dijeljenjem broja galona u bazenu strane sati preporuča za te osobe, bazena filtriranje . Na primjer ,javni bazen može biti promet - ocijenjeno za šest sati , dokdvorište u prizemlju bazen može zahtijevati četiri sata i mali spa bazen može zahtijevati jedan sat . Bazen sadržava 24.000 litara i zahtijevaju četiri sata vremena za recikliranje će se morati preseliti 6.000 litara po satu okrenuti vodu u četiri sata .
3

podijelite satu vode uklanjanje figuru prema broju kroz- zid mješalice u bazenu za određivanje potrebne ocjena . Na primjer , ako postoje dva skimmeri , svaka mora biti ocijenjeno za 3000 litara na sat .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/swimming-pools-spas/1016096859.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.