Da li se iznad tla bazen čistiju rade za inground bazenom

? Bilo da imate nadzemni bazen ili u prizemlju bazen , trebali biste očistiti bazen barem jednom tjedno . Čišćenje bazen uklanja nečistoće iz vode i čisti ostatke plutajući na površini , ostavljajući iza sebe čistu vodu za kupanje . To je moguće koristiti bazen čistač nadzemni za in -ground bazena , jerdva su prilično slični . Čišćenje Raspon

Oba nadzemne i in- ground bazen za čišćenje imaju raspon čišćenje . Raspon čišćenje obuhvaća koliko dubokočistač ide i koliko se kreće oko bazena . Na primjer ,za čišćenje može imati raspon od 10 metara . To je samo kreće 10 metara u bilo kojem smjeru . Akočistač udari u zid prije nego što dođe do kraja svog raspona , to odskočiti natrag i kreće se u suprotnom smjeru .
Bazen Dubina

Uvijek provjerite raspon čišćenje prije ulaganja u bilo koju vrstu čišći . Nadzemni bazen za čišćenje raditi na dubini i do 8 metara . To značičišći može ići do dubine od 8 metara za čišćenje dna bazena . Problem nastaje kada se imaju u zemlju bazen s većim dubine . Na primjer , ako imate bazen s dubine od 10 metara ,normalno nadzemni bazen čišći ne može raditi . Čišći ne može doći do dna bazena , što bi moglo ostaviti iza plijesni ili krhotina na dnu .

Razmatranja

Jedan od razloga možda ulagati u iznad tla bazen čistač je zato što su uređaji su često jeftiniji od onih namijenjenih za podzemnim bazenima . U čišćenje raditi jednako kao i sve u tlo verzije . Prije pomoću jednog u vlastitom bazenu , provjerite sustav pumpe i sustav za pročišćavanje vode . Filter i pumpu sustav pomoći čiste vode i raditi s bazenom čistač za uklanjanje nečistoća i otpadaka .
Pool čistiju vrste

Pritisak na strani bazen za čišćenje pridaje filtar bazena , koji pruža pritisak da se miče čistač . Usisna - strana bazen čistač također pridaje filtera , ali radi kao vakuum . Čišći seli preko bazena , uklanjanje ruševina . Opasnost od tlaka na strani ili na usisnoj strani čistač je da ni učinkovito raditi na rukovanje veće vrste otpada , uključujući i manjih grana drveća . Robotski čišćenje raditi odvojeno od filtera ili pumpu . U čišćenje raditi i na manjim i većim krhotine , ali su skuplji od drugih vrsta .

Kako tvrdi visaknadzemnih bazenom

nadzemni bazeni obično dolaze s filterom i crijeva kada ih kupiti . Međutim , crijeva su fleksibilne plastične cijevi koje će tek postati krhki i ispucati nakon previše sunca i kemikalija. Vaše mogućnosti su zamijeniti crijeva s iste kvalitete , i po

Více >