Jandy Bazen grijača Upute

Jandy bazen grijača omogućuje vam da uživate u bazen u gotovo svim vremenskim podešavanjem temperature nad vodom po vašim željama . Ovi grijači plinova imati glavnu grijanja jedinicu koja se nalazi izvan bazena s priključcima koji pumpa vodu u jedinicu za grijanje , a zatim natrag u bazen . Grijač modeli mogu se razlikovati , aliKontrolna ploča je uglavnom na strani jedinice s dvije ručice koje kontroliraju temperaturu i srednju tipku koja odabire mod za početak grijač . Upute Screenshot
1

Pokrenite filter pumpu bez grijača , ako je tonedavno instalirali grijač za ukloniti bilo koji instalacijski ostatak koji može biti prisutan na grijalici .
2

Koristite dugmadi na kontrolnoj ploči postaviti željenu temperaturu za svoj grijač . Postoje dva gumba , jedan za spa idrugi za grijanje . Rotirati ručice smjeru kazaljke na satu za povećanje topline i rotirati ih ulijevo za smanjenje topline .
3

Postavite gumb srednji kontrole između dva gumba na kontrolnoj ploči na " Spa " ili " Pool " za početak grijanje , zagrijavanje vode na temperaturi ste izabrani za toplice ili bazen modu .
4

Okrenite gumb srednje kontrole na kontrolnoj ploči na" Off " kada ste spremni isključivanje Jandy grijač .

Što uzrokuje visoke lužnatosti u bazenima

?Održavanje razine lužnatosti jevažan aspekt vođenja svoje kemije vode u ravnoteži . Samonekoliko faktora zapravo može dovesti do velike količine lužnatosti , od kojih su neki izvan vaše kontrole . Koja je vaša odgovornost , međutim, na niže razine l

Více >