Prednosti Gunite ili Fiberglass Bazeni

Za većinu kuće ,kupnja je u prizemlju bazena vidi kao dugoročnu investiciju . Izabrati pravo vrstu bazena koji uravnotežuje praktičnost s osobnih preferencija je ključ . Gunite i stakloplastike dva materijala koji se koriste za izgradnju u prizemlju bazena . Svaka vrsta ima nekoliko prednosti u odnosu na druge . Fiberglass

Fiberglass je jedan od nekoliko u prizemlju bazen zidnih materijala , uz gunite ili žbuke . Fiberglass bazeni izrađeni su od stakloplastike tkanina prekrivena smole , koja je tada bila pokrivena antikorozivnu gel materijala za oblaganje, za dodatnu snagu . Kao gunite , fiberglasa bazeni mogu biti izrađene u bilo kojem obliku , ali su skuplji , kada po mjeri . Stoga , većina fiberglasa bazeni su prodane u standardnim oblicima i različitim veličinama .
Gunite

Gunite jeposebna betonska mješavina koja se primjenjuje sa zračnim kompresorom i sprej pištolj , što omogućuje ujednačen nanos . Ova tehnika omogućuje fleksibilnost potrebnu za stvaranje slobodnog oblika bazena, ili bazena s brojnim nepravilnog oblika i krivulja .

Gunite Prednosti

Gunite bazen površine daju bolje prianjanje za kupače . Gunite bazeni su poznati po svojoj dugovječnosti , kadabazen je dobro održavan . Ključ za dobivanje najviše iz vašeg života Gunite bazen je za održavanje odgovarajuće kemiju vode , ograničavanje alge i pravilno pokriva i zimu svoj ​​bazen u off- sezoni . Gunite bazena također može biti izgrađen na bilo koji oblik ili veličinu .

Fiberglass Prednosti

Fiberglass bazeni su jednostavne za održavanje i manje su skloni algi cvjeta , koji se ne mogu priključiti na površina stakloplastike . Bazen dno je glatko , što neki vlasnici vole . Bazen , jer to dolazi već sastavljen , ima samo da se odustalo u iskopane mjestu , što je rezultiralo u manje skupo instalacije . Iako rijetko , pukotine u fiberglasa bazen može popraviti bez ispuštanja bazen .

Koje su nuspojave od niskog pH razinu u vrućoj kupki

? Kod održavanja svoje vruće čabar , želite stvoriti uvjete koji su neprijateljski raspoloženi prema bakterijama , ali prijateljski za svoje goste i svoje opreme . Zato morate kontrolirati svoj ​​pH razinu . Niska ili pretjerano kisela hidromasažu pH

Více >