Iznad Ground Pool pumpe neće Kick na

pumpa jesrce vašeg iznad tla bazen . Ona cirkulira voda , izvlači krhotine i nečistoća s površine i iz dna bazena i opterećuje neželjene materijala prije slanja vodu natrag na kupalištu čisto i bistro . No, ako je vaš bazen pumpa se ne pali , vaš bazen samo će nastaviti akumulirati više krhotine dok voda mutna i prljava . Kako bi vaš bazen u potrazi svoje najbolje i za održavanje zdrave vode , morat ćete dijagnosticirati problem s pumpom odmah . Napajanje

bazen pumpa jeelektrični uređaj koji zahtijevastruje za rad . Uvjerite se da je vaš bazen pumpa je dobivanje opskrbljuje s dovoljno struje da bi ga hajde, što bi moglo uključivati ​​nešto što je manje kao plugging pumpu u utičnicu ili flipping na iskočio prekidača u kutiji . To također može biti problem ožičenja . Provjerite kod električara ako ste ispitali utikač i prekidači i nema problema sa stvarnim napajanje. Žica ne može biti prikladna za količinu električne energije potrebne pumpe .
Timers

Možda želite postaviti svoj ​​bazen pumpu na timer , koji čuva pumpa iz trčanje kada to nije potrebno i izbjegava koristeći nepotrebno struju . Timer obično djeluje kao barijera između napona , samo dopuštajući struje crpki kada je raspoređena puta dolazimo . Akotimer je trenutno u "off" modu , jer je doba dana , ali želite na pumpu , morat ćete onemogućiti timer .
Zvuka i usisavanje

možete jednostavno reći kadcrpka radi . Ona se nalazi u blizini bazena, a može biti pomalo bučno . No, ako jebuka je tu , ali nema dokaza daje pumpa vuče ostatke kroz gliser ili odvod ,pumpa nije u potpunosti uključen. To nema premijera . Vjerojatno razlog za ovaj problem jeprljav filter . Filter mediji mogu biti toliko pun prljavštine i krhotine iz bazena da je izazvao filter medije da se gotovo neprobojan , koji ograničava protok vode kroz sustav dramatično i rezultata u malo ili bez usisavanja na gliser ili odvod , čineći to beskorisno . Uložak filtera će trebati čistiti ili mijenjati dok se DE i pijesak filteri će zahtijevati backwashing . Ostale mogućnosti uključuju usisnih curenje u crijevima ili kućišta crpke , začepljenih cijevi i niskog vodostaja .
Thermal Overload

Ako pumpa se radi normalno i odjednom ugasi i volje ne ponovno pokrenuti , to bi moglo imati pregrijan . Pumpa može biti trčanje vruće , bez vašeg znanja . Kada se to dogodi toplinska preopterećenja ,pumpa će se ugasiti , a samo će se ponovno pokrenuti nakon što se ohladi .

Kako instalirati INTERMATIC Pool Timer

INTERMATIC čininiz bazen vremena za pomoć vlasnicima zadržati svoje bazene na optimalnu učinkovitost . Tajmera kontrolu pumpe za bazena , tako da se voda cirkulira i filtrira potrebi . Tako da ovu operaciju na sat, to oslobađa homeowner za druge posl

Více >