Prednosti pocinčanog zidova bazena

Odluka o kupnji bazen treba gledati kao na dugoročnu investiciju . Uz pravilno održavanje i preventivne skrbi , svoj ​​bazen trebao trajati mnogo godina . Bazen vlasnici imaju nekoliko mogućnosti za izgradnju nadzemnog bazena , uključujući pocinčani - čeličnih zidova bazena , koji drže mnoge prednosti u odnosu na smole ili aluminijskih zidova bazena . Pocinčanog čelika Definirani

pocinčani čelik je umočen u otopini cinka koji kaputičelika kako bi se spriječilo prijevremeno hrđanje i koroziju . Nadzemni bazen zidovi su osjetljivi na mnogim teškim vremenskim elementima, kao i stalnom kontaktu s vodom . Iakobazen ima brod kako bi spriječio izravan kontakt s vodom bazen zid ,zid je još uvijek izložen puno vode od kiše i plivačica upotrebu kao voda prelijeva iz bazena za vrijeme korištenja . Neki od čelika zidovi su umočen nekoliko puta cinkom pružiti jači , višeslojni premaz . Debljisloj cinka ,otpornijizid je na hrđu i koroziju .
Snaga

Čelik jejak materijal , a kada je pala u cink napraviti to pocinčani , čelik je međunajjače raspolaganju . Ako kupujete veliki bazen , pocinčanog čelika zidovi će pružiti najviše podršku struktura koja će držati tisuće litara vode . Oni će također trajati duže i ne hrđa ili zahrđati čim aluminija ili kompozitnih zidova bazena . U stvari , oni mogu trajati i do 15 godina prije nego što dođe do bilo hrđe . Galvanizirani čelik je teže za stručnjaka , ali njegove prednosti daleko nadmašuju taj nedostatak.
Fleksibilnost

razliku od kompozitnih materijala , koji moraju biti izgrađeni naspecifičan oblikovati ,pocinčani čelik- bazen je fleksibilan i može biti dizajniran na bilo koji oblik ili veličinu . To jeprednost , čak i za ljude koji žele uvesti u prizemlju bazena . Manje paneli su potrebna za gradnju , što smanjuje mogućnost propuštanja kroz bazen zid . Ovaj jači materijal idealan za nadzemni bazenima , koje nose puno težine na bazen ograde kao ljudi stoje na ljestvama da se i iz bazena .
Podrška

Instaliranje suočavanje trake za držanje preklapajućom vinil bazen brod je mjesto je lakše s pocinčanog čelika zidovima . Fleksibilnost je čelična je ključ ovdje ; složeni zidovi mogu ispucati nakon ekstremnim pritiskom . Neki od pocinčanog čelika bazene dolaze s kombinacijom pocinčanog čelika zidova i kompozitni ogradu . Kad kupujete za bazen , pitati za pocinčanog čelika ograde kao dobro, jer su ograde dobiti veću izloženost za vodu od zidova .

Kako liječiti bazen za visoke razine bakra

Održavanje jasnu bazenske vode smanjuje količinu tekućeg održavanja i stvara ugodno mjesto u kojem će plivati ​​. Jedan od problema koji ujedinjuju vlasnici ponekad naići je višak razina bakra u vodi . Kad rastu razine bakra , oni počinju da hrđa i o

Více >