Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Bazeni i wellness >> Content

Hoće isušivanju bazen s morskom vodom Kill Your trava

? Morski bazeni koristiti regularna kuhinjsku sol za proizvodnju klor umjesto korištenja pakove ili prahu klora . Kad dođe vrijeme za drenažu svu tu slane vode , gdje je ,najbolje mjesto za to ići ? Najbolji dio o slanoj sustava je u tome štosol nikad ne isparava s vodom , ali to također znači pražnjenje bazen u vašem dvorištu će ostaviti kilograma i kilograma soli iza nakon štovoda ispari ili apsorbira u tlo . Morski Bazeni

Iako je istina da je razina slane u slanoj bazen je relativno niska u usporedbi s oceanom , sve to soli mora otići negdje . Da bi se postigao 3.000 ppm salinitet , što je kako bi rastjerala oko 25 kg. soli za svakih 1000 litara vode . Male količine soli --- poput vode blatobran van ili talasanje --- neće naškoditi travu oko bazena . Međutim , ako mislite na to iscrpljujuće , morate odvod u fazama i na odobrenom mjestu .
Pražnjenje na travi

Doksama voda ne može ozlijediti trava,ostatak sol samo može . Zamislite da želite da se ocijedi mali bazen sa samo 2.000 litara vode . To je još uvijek 50 £ . soli . Ispuštanje u jednom dijelu dvorišta može dopustiti da sol da se apsorbira u tlo . Sol je u malim količinama neće ubiti travu , ali soli u tlu će apsorbirati vlagu i hranjive tvari dok to više nije u mogućnosti održati rast .
Pražnjenje na imovinu

Većina općina dopušta otjecanje svoj ​​bazen na svoju imovinu dok to neće utjecati na susjede . Ako može odvoditi pomoću vode za navodnjavanje svoje uređenje , možete povećati vaše šanse za širenje sol dovoljno oko ne skupljaju na jednom mjestu . Najbolji izbor za vas , vaše susjede i svoje uređenje je da se ulijeva u sanitarne kanalizacije , ili clean- out liniju .

Oluka i oluja izlučivanje

nikada preporučuje se da se ulijeva u sustav odvod ako imate bazen s morskom vodom . Oluja odvode i oluke drenažu izravno u lokalnim tijelima vodama , kao što su potocima, rijekama i jezerima . Slana voda i ostale kemikalije potrebne za održavanje bazena su štetni za lokalne divljih životinja i ekosustava svoga podneblja . Nusprodukt slanih bazena jeorganska bromoform onečišćujućih tvari , što utječe na mozak , jetre i bubrega u životinja . Ispuštanje to , zajedno sa svim soli , u obližnjem potoku može uzrokovatisadržaj soli oko odvodnog stranice rasti do opasne razine , ubivši lokalne biljke i biljni i životinjski svijet .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/swimming-pools-spas/1016097587.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.