Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> dvorište održavanje >> Content

Kako popraviti kosilicu s niskom kompresija

kosilica s pogonom na plin voze motore s unutarnjim izgaranjem sličnim na sve načine kako bi oni koji power motornih vozila . Pojam " kompresije " odnosi se na sve veći pritisak koji se nakuplja unutar klipa komori , kaokombinacija goriva i zraka je stisnuo , aiskra je primijenjena . Uslijedila Eksplozija vozi klipa prema van , a uzrokuje radilice za spin . Gubitak kompresije može doći kad klipovi su nosili , i brtve oko svojih klipova su nosili , iligurati štap postao savijen ili slomljen . To je ono što vam je potrebno
Ratchet postaviti
30 težine
motorno ulje kompresije tester
ključ
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Pronađite kabel za paljenje motora koji traje od svog svjećicom na vašem distributeru . Izvadite utikač kraj žice iz svog sjedišta na vrhu svjećice , tako da je hvatalo čvrsto na podlogu i povlačenjem . Pokušajte okreće svjećicu rukom . Ako je utikač labavo , kompresije može se curi kroz rupu se stvara . Koristite svoje Ratchet postaviti stegnuti svjećicu potpunosti , a zatim pokušati pokrenuti motor opet .
2

Pregledajte vijke koji drže vrh glave cilindra na mjestu . Glavu motora vijci obično se postaviti oko vanjskog ruba glave . Ako su ti vijci olabavili , oni mogu dopustiti kompresije istjecati iz cilindra . Koristite svoje Ratchet postaviti stezati sve slobodne vijke , i pokrenuti motor opet .
3

Uklonite poklopac glave cilindra i pregledati tlačne poluge i ventila podizači za slomljena dijelova ili zavoja . Ako bilo koji od tih dijelova je oštećen , to može spriječiti nepropustan od formiranja unutar cilindra . Ovaj neispravan pečat smanjuje kompresiju . Ako postoje bilo kakve slomljena ili oštećeni dijelovi , oni moraju biti zamijenjena .
4

Odredite je li nosili ventili ili dotrajali klipni prstenovi suuzrok vaše niske kompresije . Izvadite svjećicu i uliti kapu pun W30 motornih ulja u vrhu otvorenog cilindra . Postavite kompresije tester preko svjećice rupu . Isključite indukcijski svitak i pronađite radilice na prednji dio motora .
5

Koristite ključ za shvatiti i okrenuti radilicu s tester na mjestu . Pročitajte tester mjerač , i usporediti rezultate s normalnom rasponu kompresije kao što je navedeno od strane kosilice proizvođača . Akoulje rješava problem kompresije ,problem je u kolutove . Ako se to ne dogodi ,problem može ležati s izlizanim ventila .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1016020208.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.