Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> dvorište održavanje >> Content

Savjeti za zimu svoj ​​roštilj

U mnogim dijelovima zemlje , zimsko vrijeme nije pogodno za vanjsku roštiljanje , a vi vjerojatno napustiti svoj ​​roštilj u tim hladnim, snježnim mjeseci . Međutim , ako želite da vaš roštilj trajati i biti spreman za uporabu doći proljeće , važno je pravilno zimu kad je nećete sezone . Iako je svibanj zahtijevaju nekoliko sati svog vremena , vi ćete biti drago što je to učinio kada je toplo vrijeme vraća i da je vrijeme da se baci neke odreske na roštilju . Čisti temeljito

Jedan od najvažnijih koraka u zimu svoj ​​roštilj je čišćenje svoje rešetke . Vi ne želite da se postaviti za neugodne iznenađenje kuha na masti i ostataka hrane , kada se uzme svoj ​​roštilj po prvi putsljedeće proljeće . Osim toga , čak i ako ćete pohraniti svoje roštilj u garaži ili prolio preko zime, hladne temperature može stvrdnuti mast i hranu na rešetke , što je teže očistiti . Prije stavljanja roštilj daleko za zimu , kuhati off bilo masnoću i ostatke pokretanjem roštilj na svojoj najvišoj temperaturi od 15 do 20 minuta . Nakon toga , koristite metal - četkom ribati daleko nered . Ako vaši rešetke su posebno prljavo, umočite ih u vrelom vodom pomiješanom s puna kapa amonijaka i omogućiti im da odstoji nekoliko sati .
Disconnect Spremnik goriva

plin roštilj zahtijeva dodatne korake kako bi ga pripremili za zimovanje , ali spremanje sama spremnika plina mogu bitinajvažniji . Ako planirate napustiti roštilj na otvorenom, na palubi ili vrt , možete ostaviti spremnik spojen , ali potvrđujuprotok plina isključen . Ako planirate zadržati svoj ​​roštilj u garaži ili prolio , potvrdiliprotok plina isključeno , odvojite spremnik i ostaviti ga vani daleko od sušilica otvore i druge grijanja vodovima .
< Br > Wrap plinski plamenik jedinica

Kada vaš roštilj na plin se ne koristi za dulje vrijeme , to nije neuobičajeno za pauka i drugih insekata za ulazak njegove komponente i stvaraju mreže ili gnijezda . Ako pokušate zapaliti svoj ​​roštilj s tim preprekama unutar njezinih mehanizamasljedeće proljeće , možda ćete imati poteškoća pokretanje, neujednačene rezultate kuhanja ili čak požar . Konkretno , morate zaštititi plamenik roštilja je tako da omatanje u plastične prije spremanja za zimu . Mjesto plastike preko plinovoda , tako da insekti ne mogu ući kroz njegovo otvaranje bilo .
PokrijteGrill

Ako planirate zadržati svoj ​​roštilj na otvorenom, u zimi , to može biti izložen snijeg, kiša, niske temperature i ostalih nepovoljnih vremenskih uvjeta . Roštilj lijevo nezaštićeni od elemenata može razviti hrđu i druge štete koje mogu utjecati na njegovu učinkovitost . Da bi vaš roštilj u vrhunskom stanju , stavite zaštitni pokrov nad njim prije spremanja za zimu . Možete kupiti poklopac od svog grill trgovca ili dućan home poboljšanje , pa odaberite onaj koji je dovoljno velik da pokrije cijeli roštilj .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1016020264.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.