Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> dvorište održavanje >> Content

Domaći gnojiva s amonijakom

domaći travnjak i vrt gnojiva napravio s amonijakom je siguran za djecu , kućne ljubimce i okoliš . Izrada domaće gnojivo je iekonomična alternativa za kupnju komercijalnih gnojiva . Amonijak , kada se koristi u kombinaciji s nekoliko jednostavnih kućanskih sastojaka , daje pulsira u boji travnjak i vrt adekvatno hrani kroz korijene iz poboljšanog tla . Amonijak što li

kombinacija jednog atoma dušika i tri atoma vodika daje molekulu amonijaka . Sa svom čistom obliku kaobezvodni plin , to se lako miješa s vodom , ali kada je izložen zraku , to se lako rasipa u atmosferu . Amonijak prodaju za uporabu u kućanstvu je zapravovodena otopina amonijaka . Dušika Bogatstvo amonijaka koristi biljke . To je gotovo bezopasna kada se koristi u umjerenim količinama iu svom razrijeđenom obliku . Amonijak doda u tlo postajenutrijent za biljke i korijene za bakterije tla , čiji proliferacija obogaćivanje tla dalje s hranjivim tvarima . To promiče zdrav rast korijena i bogate , zelene boje . Također jedjelotvoran pesticid koji kontrolira puževe i nepoželjnih insekata koji oštećuju vegetaciju .
S Epsom Salt

Epsom soli je magnezijev sulfat osigurava magnezij i sumpor na biljkama i povećava dušik , kalij i fosfor da biljke trebaju iz tla . Kao hrani travnjak , to kombinira s amonijakom svojstvima dušikovih oploditi travnjak . Nanesite ga u proljeće i jesen kada je vrijeme ni previše vruće ni previše hladno . Proljeće aplikacije potiče rast korijena , dok jepad aplikacija podržava korijenima ' energetske zalihe za zimskog mirovanja .
Amonijaka i deterdžent za pranje posuđa

tenzidne svojstva deterdžent za pranje posuđa čine gaučinkovita omekšivač tla povećanje upijanja vode i zadržavanje svojstva tla je . Neki tla, pogotovo kad je suho , odbijaju vodu . Sapune primijeniti na tlo djeluje kao sredstvo za kvašenje pomaže da vežu vodu u tlu . Viševode veže na tlu prije otrčati ,mekši i gazirano postajetlo ; idealni uvjeti za zdrav rast korijena . Kao što je navedeno u " Korištenje vlaženje ( neionskih tenzida ) na tlo " članku objavljenom u Sjevernoj Karolini zadruge savjetodavne službe , JV Baird i JP Zublena ističu da je zbog vlaženje , kvalitete vode - zadržavanje tla ostaju i nakontla suši . Još jednom mokro ,tlo još uvijek ima svoje poboljšana svojstva vode - zadržavanje . Amonijak u mješavini prodire labav i vlažnom tlu , punjenja biljke kroz korijen . Ova mješavina je korisno za biljke , travnjak i vanjsku vegetacije .
Prijave

razrijedite 1 žlica . za kućanstva razreda amonijaka u 1 litri vode . Prijenos ovog rješenja na vrt prskalica za liječenje travnjak i vrt . Otopine amonijaka uz jedan dio dodatnih sastojaka , kao što je jedan dio magnezijevim sulfatom ili na jednom dijelu deterdžent za pranje posuđa također razrijedi u vodi , ali se 1 Qt . Ispunite vrt prskalica spremnik s rješenjem i emitirati ga preko travnjaka i vrt s crijevom .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1016020340.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.