Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> dvorište održavanje >> Content

Palmolive Yard Liječenje Buhe

brisanje dvorište od buha jeizazovan zadatak , a jedan je većina kuće poduzeti iz nužde . Buhe su gadna paraziti koji ostavljaju tragove ugriza koji svrbe i ponekad inficirati . Oni također nose bolesti . Buhe su također u mogućnosti da se u kući koju priključujući se kućnim ljubimcima . Palmolive deterdženta za pranje suđa široko se vjeruje da je učinkovit protiv buha , a neki vlasnici kućnih ljubimaca , čak i pranje svoje pse s njim kako bi dobili osloboditi od buha . Palmolive Teorija

teorija krišom među vlasnicima pasa koji Palmolive deterdženta za pranje suđa je učinkovit protiv zaraze buhama podupire malo autoritativni dokaza . Popis sastojaka deterdženta , međutim , jasno pokazuje dasapunici tvar može se koristiti protiv brojnih štetnika . Ostali proizvodi ostvariti isti rezultat , ali malo se kao razumno cijene ili kao ne - toksični za ljude i životinje, Palmolive deterdženta za pranje suđa .

Palmolive Sastojci

Palmolive deterdženta za pranje suđa je na bazi vode , a sadrži amonijev C12 - 15 Pareth sulfata Agent SD alkohol 3-A , Lauramidopropylamine oksid, natrijev klorid , magnezijev sulfat , mirisi , Poloxamer 124, Pentasodium Pentatate , konzervansa , natrijev bisulfit i bojila . Niti jedan od tih sastojaka sadrže otrovne svojstva , a većina su navedeni na kozmetičkoj bazi američkog osobnu njegu vijeća . Nekoliko sastojaka , međutim , su sredstva za zgušnjavanje i sredstva za pjenjenje . Proizvod najvjerojatnije radi po ugušenje buhe .
ČišćenjeYard

Započnite čišćenje dvorišta što temeljitije . Pomete prljavštinu i pijesak iz svakog kutka prometnih površina , i uklonite staru pseću posteljinu ili odjeću koja jesigurna luka za buhe . Ako je moguće , koristite vakuum u kutove kako bi se osiguralo da se buha jaja uklonjena , kao dobro. Operite dolje popločanih prostora i zidova s otopinom vode i deterdženta za pranje suđa Palmolive i dobro isperite koristeći čistu vodu i crijeva .
Tekuće održavanje

Ulijte sitne bazenima Palmolive tekući na strateškim mjestima , kao što su uz bazu korak ili zid , u kutovima popločavanja , ili na onoj strani kamenim pločama . To ga čini teško za buhe putovati okolo u dvorištu . Miješati otopinu Palmolive i vode , te sprej na lišće i biljkama . Sapunici tvar drži lako površinama . Budući nezreli buhe otvor i živjeti u pukotina i procjepa , te mjere spriječiti njihovo dostizanje odrastu i pronalaženje domaćin na kojoj će se hraniti prije polaganja jaja .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1016097755.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.