Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> dvorište održavanje >> Content

Odgovornosti landscaper

landscaper je zadužen za odabir , sadnju i održavanje grmova, stabala, travnjaka i cvijeća . Bilo mu je stalo za skromnih stambenih krajolika ili hektara komercijalne ili javne imovine , njegov posao fokus je na stvaranju i održavanju estetski ugodan vidici koje uspijevaju kroz sezonske promjene . Planiranje i raspoređivanje

Od svojstva tla , vremenske obrasce i prirodnih štetnika toliko razlikuju u različitim zemljopisnim područjima ,landscaper treba imati znanje o tim razlikama birati koje biljke će rasti . On se razvija i provodi dnevne, tjedne i mjesečne rasporede održavanja za zalijevanje , hranjenja , obrezivanje i obrezivanje lišće . Njegovi planovi moraju biti fleksibilni kako bi bolje odgovarao ekstremne vremenske fluktuacije ili oporavak od prirodnih nepogoda kao što su poplave, suše , insektima ili štetnih oluje .
Tehnička znanja

Kako bi svoje osobine u dobroj formi ,landscaper treba stručnost u brzo identificiranje i rješavanje problema biljka . On treba znanje ispitivanja tla i analize , različite vrste postrojenja i travnjak hranom , biljnog uparivanja i prirodnih i kemijskih repelenata štetočina . Landscaper treba zadržati na istom nivou od predviđenih klimatskih promjena u njegovom zemljopisnom području kako bi zaštitili biljke od ranih mrazeva ili im pomoći da izdrži suše ili poplave . Ako je njegov posao podrazumijeva brigu za zemlju koja se dijeli sa životinjama , on treba izbjegli biljke štetne za biljni i životinjski svijet .
Fizička Zahtjevi

Landscaping jeradno intenzivna struka koja zahtijeva dobru izdržljivost i fizičku snagu . Landscaper djeluje traktora i električnih alata za rezanje trave, orezati stabala i grmova i trim grane drveća . On treba dobro spretnost koristiti lopate , grablje , motike , vrtlarskim škarama kolica i razni ručni alati . Posao zahtijeva teške ukidanje vrećice od tla , gnojiva , šljunka i pijeska , kao i opsežna savijanje i istezanje . Landscapers potrebna dobra fizičku hrabrost da izdrže rad u nevremena .
Komunikacija i upravljačka znanja

landscaper treba dobre komunikacijske vještine kako komunicirati sa svojim kupcima i dobavljačima . On mora imati jasnu sliku o tome što su njegovi klijenti žele , dati im informirane preporuke o krajobraznog mogućnosti i dogovoriti uvjete svojih ugovora o radu s njima . Dobre odnose s dobavljačima i kooperantima pomoći mu pružati dobre usluge po konkurentnim cijenama . Akolandscaper jesamostalni poduzetnik , on je za održavanje odgovarajuće razine zaliha , nositi svoj ​​vlastiti marketing i oglašavanje i održavanje točne poslovne knjige . Landscapers s posadama moraju razumjeti i poštivati ​​radnika naknadu i doprinose na plaće, smjernicama i osigurati dovoljan za osiguranje od odgovornosti pokrivenost ili biti vezani za zaštitu od tužbi .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1016097790.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.